Zodii care vor avea de luat o decizie grea in 2018. Vor simti pe pielea lor durerea

Viata nu aduce intotdeauna numai surprize placute, ci vine si cu doza sa de amar. Aceste zodii vor trai pe pielea lor nefericirea, in 2018. Si vorbim despre necazuri in dragoste, care duc la rupturi definitive.

Iata care sunt zodiile care se vor desparti de partener pana la finele lui 2018:

Berbec

Loading...

Incepi anul perfect, ai impresia ca traiesti in armonie cu partenerul, dar ceva se strica in relatie in primavara lui 2018, iar lucrurile evolueaza rapid spre o despartire definitiva. O veti lua pe drumuri diferite, iar despartirea va fi una decenta, fara scandaluri si fara razbunari.
Scorpion

Din relatia ta actuala lipseste comunicarea, motiv pentru care te confrunti adesea cu partenerul de viata, iar disputele dintre voi ies cu scantei. Realizezi si tu ca o astfel de relatia nu poate continua, motiv pentru care inca din primele zile ale lui 2018 decizi sa transezi cat mai rapid situatia.

Horoscop 2018: Cum să ai noroc la bani fără să pierzi anul viitor. Zodii cu fluctuaţii financiare

BERBEC – este necesară atenţia la detalii, meticulozitate şi răbdare. Şanse să vă supăraţi şefii, clienţii, iar aceştia să nu vă ierte. Dacă vă consideraţi depăşiţi de anumite cerinţe ale pieţii, încercaţi să deveniţi experţi, să acoperiţi lacunele din subconţient cu informaţii şi experinţe noi, dobândite din asumarea riscului.

TAUR – va fi nevoie de timp şi răbdare pentru a culege roadele muncii. Puneţi-vă la punct cu unele noţiuni: o facultate, o specializare, achiziţionarea unui bagaj plin de cunoştinţe necesar pentru a câştiga. Nu lucraţi cu superficialitate, atunci când greşiţi recunoaşteţi asta, dacă sunteţi învinuit pe nedrept, căutaţi dreptatea în instanţă.

GEMENI – ascultaţi-vă intuiţia, vă va îndruma pe drumuri din care veţi ieşi învingători. Ieşirile sentimentale vor fi punctul vostru slab. Multă atenţie, unele secrete pe care le ascund cei din jur sau chiar voi însivă vă pot face să deveniţi victima unor şantaje, întrucât aţi ascuns ceva de ceilalţi.

FECIOARĂ – posibile evenimente imprevizibile, este indicat să vă perfecționați prin anumite cursuri de specializare. Încercați să vă adaptați și să evitați asocierile. Gestionați banii prin semnare de contracte, stabilirea unor noi orizonturi pentru vă face propria afacere. Încercați să vă perfecționați prin cursuri de specializare.

SCORPION – dacă nu dețineți un capital financiar pentru a pune pe picioare o întreagă afacere, asociați-vă cu un prieten care vă va ajuta pentru o perioadă. Trebuie să înțelegeți că succesul nu depinde numai de partea financiară, ci și de persoanele cu care vă însoțiți. Acționați cu prudență și inteligență pentru a câștiga.

romaniatv.net

Loading...