ZIUA FEMEII. Ce să NU faci pe 8 martie. Îți va merge rău tot anul 2019

Loading...

8 martie, Ziua Femeii, Ziua Mamei, ziua cadourilor, ziua florilor sau oricum vreți să o numiți. În orice caz, este un motiv bun de a ne simți iubite și apreciate. Fie că primiți cadouri, fie că vă faceți singure un cadou, nu strică să știți ce nu trebuie să faceți de 8 martie. Altfel, riscați să aveți ghinion.

Ce să NU faci pe 8 martie. Pentru că în această zi, femeia este în centrul atenției, nu trebuie să te cerți cu femeile importante din viața ta. În niciun caz, nu trebuie să te cerți cu mama sau cu femeia iubită în această zi. Este momentul să îi arăți cât de mult înseamnă ea pentru tine și de ce.

Certurile și neînțelegerile își pot lăsa amprenta asupra relației voastre. 8 martie este ziua care ne amintește că femeia aduce echilibrul și armonia în viața noastră. Așa că un conflict cu ea tocmai de Ziua Femeii te va costa. În plus, se spune că îți va merge rău tot anul în ceea ce privește relația cu ea.

Alături de importanța de a o face să se simtă apreciată pe femeia din viața ta, oferă-i și un dar ca simbol al grijei tale pentru ea.

Loading...

Nu multă lume știe că 60 de state ale lumii celebrează Ziua Internațională a Femeii pe 8 martie. Da, aceasta este o zi care ne amintește că în cele din urmă vor câștiga dragostea și sentimentele pozitive.

Loading...