Vrei o casnicie fericita? Iata ce lucruri se pare ca ti-o pazesc, si toate au legatura cu verigheta pe care o tii pe deget.

Vrei o casnicie fericita? Iata ce lucruri se pare ca ti-o pazesc, si toate au legatura cu verigheta pe care o tii pe deget. Dupa ce a fost sfintita de catre un preot la cununia religioasa, verighetele nu mai trebuie date jos niciodata. Toate acestea pentru a asigura o casnicie fericita si indelungata.

Chiar daca se mai intampla sa fie date jos, fie din cauza unor rani, pentru ca se rup sau nu se mai potrivesc degetelor, verighetele vor fi tot timpul simbolurile pe care oamenii le pastreaza si semnifica dragoste, fidelitate, incredere si protectie.
Verighetele totusi, chiar daca ajung sa fie reparate sau schimbate din motive ce nu tin de alegerile mirilor, ar fi bine sa fie din nou binecuvantate si sfintite de catre un preot.

Acum iata si cateva lucruri pe care nu toata lumea stie si care nu trebuie facuite cu verighetele:
– nu trebuie scapata din mana;
– nu trebuie aruncata;
– nu trebuie imprumutata, acest lucru aducand ghinion si alte rele dupa sine. Aceasta a fost destinata doar unei singure persoane;
– nimeni nu trebuie sa atinga verigheta. Aceasta are, ca o parte din tine, energia ta cu ea, si nu este bine ca altcineva sa o poata atinge pentru ca tu sa primesti diverse energii diferite.
– nu trebuie pierduta, pierderea verighetei inseamna de fapt pierderea casatoriei si divortul este iminent.

Loading...

vocea.biz

Loading...