VACCINUL împotriva DIABETULUI a fost lansat și întreaga lumea sărbătorește această vestea. Distribuie mai departe!

Loading...

Însă prezent există veşti nemaipomenite în domeniul ştiinţific!

Vaccinul pentru diabet a fost prezentat în mod oficial, ceea ce se prevede că soluţie în progresul bolii şi chiar în ceea ce îi priveşte efectele adverse.

Conform cercetătorilor, tratamentul alternativ poate fi folosit atât la copii, cât şi la adulţi, fără a avea efecte adverse. Aceştia au evidenţiat că deşi imunizarea nu este un remediu, există îmbunătăţiri notabile la pacienţii care au fost trataţi.

Loading...

S-a observat, de asemenea, că deşi fiecare pacient este unic şi că progresia bolii depinde de factori diferiţi, există foarte multe ameliorări în cazul pacienţilor cărora li s-a administrat tratamentul.

Iniţiatorul acestei autohemoterapii, Dr. Jorge Gonzalez Ramirez, a explicat procedura, indicând că după ce 5 cm cubi de sânge sunt luaţi de la pacient, aceştia sunt amestecaţi cu 55 de ml de soluţie salina, iar apoi răciţi la temperatura de 5 grade Celsius.

După ce este extras din corp, temperatura sângelui atinge 37 grade, iar atunci când este răcit la 5 grade, are loc un şoc termic care reglează erorile metabolice şi genetice. Acest amestec este injectat pacientului, corectând gradat problema. Vaccinul durează 60 de zile, iar tratamentul se desfăşoară timp de un an.

“Acest vaccin reprezintă mai mult decât un medicament, este o practică medicală. Nou îl privim drept o alternativă, o soluţie de stopare a unor complicaţii degenerative cronice: atacul de inima, pierderea părului, amputarea, cedarea rinichilor sau orbirea, pe lângă multe altele “, a afirmat Jorge Gonzalez.

Pentru a evita complicaţiile, pacienţii trebuie să colaboreze cu medicii, întrucât această este o opţiune de tratament, nu un leac de vindecare 100% .

Pe lângă vaccin, pacientul trebuie să îşi continue exerciţiile regulate şi regimul alimentar, pentru a obţine rezultatele cele mai bune şi pentru a evita complicaţiile care survin în urmă acestei boli.

Ce trebuie să mănânci pentru a nu face diabet. Iată care sunt alimentele recomandate de medici

O echipă de cercetători de la Universitatea Oxford și Diabetes UK, au publicat lista cu alimentele care te ajută să eviți dezvoltarea diabetului de tip 2. Aceștia spun că trebuie să consumi brânză, mere și iaurt și să reduci cantitatea de carne roșie și de cartofi pentru a preveni apariția diabetului.

De asemenea, specialiștii subliniază că acest nou ghid nu elimină regulile vechi, ci le completează. O persoană supraponderală are în continuare nevoie să slăbească și să facă mișcare. Totuși, experții atrag atenția că doar mâncând aceste alimente „bune” nu înseamnă că n-o să faci niciodată diabet de tip 2, ci că nu o să-l ajuți să se declanșeze.

Conform doctorulzilei.ro, atât fructele, în special merele, strugurii, afinele cât și lefumele cu frunze verzi, dar și lactatele cu conținut scăzut de grăsimi, în special iaurtul și brânza previne apariția diabetului.

Loading...