In urma cu 10 ani, tatal miresei a fost ucis. Recent, a venit ziua nuntii si tanara a fost dusa in fata altarului. Invitatii au aflat cine e barbatul pe care il tine de brat si i-au trecut fiorii

Moment emotionant in Pennsyvalnia. La 10 ani dupa ce tatal ei a fost ucis, o tanara, pe nume Jeni Stepien, a fost condusa la altar in ziua nuntii ei de barbatul care a primit inima parintelui ei.

Jeni Stepien si Arthur Thomas se stiau de 10 ani, dar s-au vazut niciodata. Insa, tanara si-a dorit ca in cea mai speciala zi din viata ei, sa simta din nou bataia inimii si pulsul tatalui ei, Michael Stepeien, in timp ce o duce la altar, fapt pentru care i-a trimis lui Arthur o scrisoare in care il intreba daca poate sa ii indeplineasca marea dorinta.

Barbatul a acceptat fara sa stea pe ganduri si a venit din New Jersey pana in Pittsburgh ca sa fie in prezent la ceremonie, in locul barbatului, care practic i-a salvat viata, donandu-i inima lui.

Loading...

Michael Stepien a fost ucis in orasul Swissvale in 2006, iar Thomas astepta o inima noua care sa ii salveze viata de 16 ani, insa nici una nu-i fusese compatibila pana sa o primeasca pe cea a lui Michael, starea lui fiind critica.

In urma operatiei de transplant, cele doua familii au ramas apropiate si au tinut legatura prin intermediul scrisorilor, al telefoanelor si al cadourilor, insa acum s-au cunoscut fata in fata pentru prima data. Tanara, coplesita de emotii, a izbucnit in lacrimi in momentul revederii.

“Doar imbratitandu-l m-a facut sa ma simt mai aproape de tatal meu. Era exact ceea ce aveam nevoie. Toata familia este aici acum. A fost o zi perfecta!”, a afirmat tanara, precizand ca prezenta lui Arthur le-a facut ziua speciala. Emotiile au fost si partea barbatului, care sustine ca nu exista onoare mai mare. “Ce onoare nemaipomenita poate sa aiba o persoana atunci cand o duce la altar pe fata celui care ti-a dat inima lui”, a declarat acesta.

Loading...