Un băiețel de numai 5 ani a murit în brațele lui MOȘ CRĂCIUN – îți va frânge inima ce i-a spus bătrânului înainte să își dea ultima suflare

Cea mai tristă poveste de Crăciun a avut loc în Statele Unite, aici, părinții unui copil de numai 5 ani care era pe moarte din cauza unei boli grave, l-au chemat pe Moș Crăciun pe patul de moarte al puștiului pentru a-i îndeplini acestuia ultima dorință.

Bătrânul a povestit cu lacrimi în ochi experiența trăită, copilul a murit în brațele sale, iată ce își amintește:

,,El statea cu spatele la fereastra, tot ceea ce am putut face a fost sa incep sa vorbesc cu aplomb si bucurie, stiti: “Cum sa aud ca tu nu vei sarbatori Craciunul anul asta?” si el imi spune ” Sunt pe moarte”.

Loading...

Abia a putut sa deschida cadoul. A vazut ce era acolo si a inceput sa zambeasca. Si-a culcat capul de perna si s-a uitat la mine, spunandu-mi “sunt pe moarte” si se uita la mine ca si cum nu intelegea de fapt ce inseamna asta.

Poti sa-mi faci o favoare? Desigur! Cand ajungi la Portile Raiului, spune-le ca esti cel mai grozav spiridus al lui Mos Craciun.

Iar el zice: Chiar sunt?

Da, sigur ca esti. Sunt sigur ca te vor lasa sa intri imediat.

Da? Si s-a ridicat si m-a imbratisat cu putere.

Apoi s-a uitat la mine si m-a intrebat : Mos Craciun, poti sa ma ajuti?

Si atunci si-a dat ultima suflare. Nu mi-am dat seama imediat, m-am uitat la el si apoi m-am uitat la fereastra. Mama lui a inceput sa tipe “Nu, nu inca!”. Au venit inauntru, le-am pus fiul in brate si am fugit de acolo. Trei zile dupa aceea nu am mai fost om”.

Loading...