Uite! Modul de preparare al celui mai bun chec! Secretul sta în modul de adaugare al zahărului…

 

Modul de preparare al celui mai bun chec!

INGREDIENTE

1 cana si jumatate de zahar

Loading...

1 cana si jumatate de faina

7 linguri de ulei

7 linguri de apa

7 oua

1-2 linguri de cacao

1 plic de praf de copt

1 plic zahar vanilat

CUM SE PREPARA cel mai bun chec

Se separa albusul de galbenus si se bate spuma bine (sa stea bat)

Se pune pe foc zaharul cu apa si lasă la fiert (foc mic) pana se face sirop. Peste albușul spumă se pune siropul de zahăr(fiebinte) şi se mai bate un pic.

In compoziţie se pune praful de copt, zahărul vanilat, se bate un pic ,apoi se pun cele 7 gălbenuşuri şi se amestecă, uleiul şi in final făină si se amesteca foarte bine sa nu lase cocoloase.

Se unge o formă cu grăsime (eu pun margarină) se pune compoziţia, din care oprim un pic şi o amestecăm cu cacao adăugand peste pentru efectul marmorat.

Loading...