Sunt de pe altă planetă! Dacă știi vreun nativ VARSATOR, atunci cu siguranță vei aproba toate aceste lucruri despre el!

Loading...

Persoanele născute în perioada 21 ianuarie – 19 februarie sunt printre cele mai independente, intelectuale, ingenioase și versatile persoane din întreg zodiacul, mare parte și datorită influenței planetei tutelare, Uranus.

Deși par retrași și impasibili, Vărsătorii sunt extrem de prietenoși dacă ajungi să îi cunoști mai bine. Iubesc oamenii și de aceea se implică mereu în acțiuni caritabile pentru a-i ajuta.

Vărsătorul este cea mai independentă zodie, pentru el libertatea este echivalentă cu independența și originalitatea. Va incerca mereu să schimbe regulile, legile pe care unii le respectă fără să se clintească. Urăște să se supună regulilor, este un rebel. Poate și de aceea, imaginea filmului “Rebel fără cauză” a fost aleasă un vărsător, James Dean.

Este încăpățânat, visător, uneori melancolic. Este generos și face des fapte bune, dar pozează în persoana rece și distantă. Trece ușor de la o stare la alta și totuși, dacă își pune ceva în minte, nu se lasă până nu obține. Cariera este importantă, dar nu ține la bani.

Loading...

Motive pentru care sa iubesti zodia Varsator

Citeste care sunt cele mai importante motive pentru care persoanele nascute in zodia Varsator trebuie iubite si respectate in fiecare zi!

Varsatorii se numara printre cele mai inteligente zodii

Specialistii spun ca pana si cei mai lenesi reprezentanti ai zodiei pot obtine rezultate bune cu minim de efort. Te poti astepta de la ei la corectitudine, idei bune, solutii salvatoare si sincera implicare. Oamenii roiesc in jurul lor, pentru ca pot invata o multime de lucruri de la ei, avand in vedere ca nativii sunt in stare sa rezolve chiar si cele mai dificile sarcini. Chiar daca unii dintre ei sunt timizi sau vorbesc putin, tot reusesc sa atraga atentia celor din jur atunci cand spun ceva.

Nativii zodiei Varsator te ajuta sa iei mai usor decizii

Atunci cand esti intr-o dilema, orice Varsator iti va usura situatia. Un reprezentant al zodiei iti va arata o alta latura a problemei, care pare mult mai usoara. El se implica in problemele celor dragi cu placere si ofera ajutor fara sa ceara ceva in schimb. In plus, este gata oricand sa devina lider la locul de munca sau la scoala, iar oamenii il vor urma cu usurinta, deoarece vor sti ca sunt pe maini bune.

Acest semn zodiacal debordeaza de optimism

Varsatorilor nu le place pesimismul, iar daca au in anturajul lor o persoana negativista, vor face orice pentru a-i schimba parerea. Modul in care ei vad viata este complet diferit fata de cel al altor zodii. Oricat de suparati ar fi in unele momente, tot gasesc un motiv pentru care sa zambeasca sau o iesire la suprafata.

Loading...