Stiati asta? Ce se intampla daca iti apare in vis o persoana draga care a decedat

Loading...

Se intampla de multe ori ca oamenii sa viseze persoane dragi pe care le-au pierdut. Aceste vise au un impact puternic asupra celor care isi vad astfel persoanele dragi decedate. Afla ce se intampla daca ai astfel de vise.

Ce se intampla daca iti apare in vis o persoana draga care a decedat

Psihologul Jennifer Shorter a spus despre aceste vise ca au un puternic imact emotional, iar acele persoane care nu mai sunt in viata apar in vesele oamenilor pentru a le oferi ajutor, pentru a-i ghida sau pentru a-i avertiza in legatura cu anumite lucruri. Astfel de experiente sunt unice, puternice si chiar pot schimba vietile celor care au avut acele vise.

In urma mai multor studii s-a ajuns la concluzia ca exista opt caracteristici ale acestor vise.

Loading...

1. Par reale. Sunt mult mai intense decat visele obisnuite. Multe persoane care au trecut prin astfel de experiente au afirmat ca visele de acest fel par reale.

2. Oamenii din vis sunt sanatosi si fericiti. Oamenii decedati nu apar in vis bolnavi sau nefericiti. Sunt sanatosi si par tineri.

3. Persoanele decedate apar in vis pentru a-i asigura pe cei lasati in urma ca sunt bine. De asemenea, vor sa ii asigure ca si ei vor fi bine.

4. Transmit mesaje importante. Poate fi vorba despre o lectie de viata, despre avertismente etc.

5. Comunicarea nu este numai verbala. Cei care apar in vis pot comunica anumite mesaje nu numai verbal, ci si cu ajutorul unor simboluri.

6. Cel care viseaza se trezeste cu emotii intense. In urma unor astfel de vise, oamenii se trezesc cu emotii intense, pozitive. Pot simti iubire, fericire etc.

7. Cei care viseaza incep sa accepte situatia. Dupa aceste vise, oamenii vor incepe sa accepte situatia. Vor face pace cu ideea ca persoana din vis nu le mai poate fi aproape in viata reala.

8. Experientele acestea ii schimba pe oameni. Multe persoane care au trecut prin aceasta experienta si-au schimbat viata sau modul in care vad viata.

Ce inseamna cand iti visezi fostul partener de viata

Ti s-a intamplat sa te trezesti de mai multe ori cu imaginea clara a fostului tau iubit in cap. De ce visam despre ex-partenerii nostri? Desi este mai logic sa credem ca este pentru ca ne lipseste, exista multe explicatii care merita sa fie cunoscute.

Lumea viselor ne deschide subconstientul pentru a descoperi unele parti din noi si din viata noastra, pe care nu suntem capabili sa le confruntam cand suntem treji. In acest articol, veti afla ce inseamna sa visezi despre fostul, astfel incat sa intelegi sensul acestui vis o data pentru totdeauna.

Ce inseamna cand iti visezi fostul iubit

1. In primul rand sa clarificam ceva: sa visezi despre fostul nu inseamna ca mai ai sentimente pentru el sau ea. Este perfect posibil ca in timpul noptii sa proiectati imaginea si figura acestei persoane care a fost o parte din viata voastra, dar fara a avea neaparat sentimente pentru el / ea. De aceea este important sa analizati modul in care v-ati simtit in timpul visului, cum v-ati simtit fata de aceasta persoana, ce s-a intamplat intre voi si asa mai departe.

2 In orice caz, nu uitati ca visele sunt simbolice, de aceea sensul nu va fi literal; adica, daca v-ati visat sa va sarutati, acest lucru nu inseamna ca vreti sa-l sarutati, dar poate insemna ca va pierdeti bunatatea, romantismul sau dragostea, de exemplu, si proiectati imaginea acestei persoane ca simbol al iubirii .

3. Desi nu inseamna in mod direct ca simtiti ceva, este adevarat ca visele despre fostul poate insemna ca va lipsiti de acea persoana. Desi multi dintre voi nu sunteti indragostiti, cand o persoana face parte din viata ta si lasa un semn, mintea noastra o evoca din cand in cand si aceasta este ceva ce nu poate fi controlat.

4. Daca tocmai ati inceput o relatie cu o persoana si il visezi pe fostul partener, poate avea mai multe sensuri. Daca visul arata discutii si momente rele pe care le-ati avut cu cealalta persoana, aceasta ar putea insemna ca ne temem ca relatia noastra actuala ar putea urma acel tipar.

5. Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care visez despre un fost este ca lucrurile dintre voi nu s-au incheiat la despartire si acest sentiment va va invada noaptea, cand constiinta va disparea. Atunci cand relatiile nu se termina bine, atunci cand nu ati terminat de vorbit sau nu exprimati cum va simtiti sau doriti sa spuneti ceva acelei persoane, este posibil ca acestea sa apara in visele nocturne. Acest lucru inseamna pur si simplu ca exista lucruri care au fost lasate nesigure si pana cand nu faceti acest lucru, imaginea acestei persoane va va bantui.

6. De asemenea, este posibil ca motivul pentru care visezi despre ex, este pur si simplu datorita stresului de a incepe o noua relatie, de sentimentele pe care le incepeti sa le obtineti si de situatiile in care traiti din nou. Corpul nostru reactioneaza la stimuli, iar memoria va face ca interiorul sa va miste acele amintiri si momente pe care le-ati trait cu ex-ul, acum traiti momente similare.

7. O alta cauza pentru care visezi despre ex, poate fi pentru ca nu esti multumita cu partenerul tau actual sau cu viata in care traiesti (daca esti singura). Aceasta interpretare poate fi facuta daca visezi momente frumoase si dulci pline de iubire si tandrete. Psihicul nostru ne spune ca ceva lipseste in noua noastra dragoste. Poate ca exista o lipsa de pasiune sau dragoste. Oricare ar fi, trebuie sa lucram, pentru ca aceasta noua relatie sa fie perfecta.

Acest tip de vise sunt frecvente atunci cand traim momente stresante si nu suntem cu partenerul nostru. Trebuie sa va ganditi ca fiecare membru al unei relatii se bazeaza pe celalalt, astfel incat, daca treceti printr-o situatie proasta, este normal ca subconstientul sa proiecteze imaginea acelei persoane pe care o simtiti ca va va ajuta emotional. Deoarece nu aveti acest ajutor in viata reala, psihicul nostru cauta in subconstient pentru a calma anxietatea si pentru a depasi acest moment instabil.

Loading...