S-a internat in spital in 1962, cu un picior rupt, si a ramas acolo timp de 55 de ani! Povestea dramatica barbatului care si-a petrecut cei mai multi ani din viata pe un pat de spital

Un veteran al armatei, considerat pacientul care a stat cel mai mult timp intr-un spital, a murit dupa ce a petrecut 55 de ani in aceeasi unitate spitaliceasca, scrie Mirror.

James Morris a fost internat in spital cu nasul si femurul spart in 1962, dupa un accident de masina, insa a suferit un stop cardiac pe masa de operatie si a ramas invalid.

A fost externat, insa s-a intors curand in spital caci stopul cardiac din timpul operatiei i-a afectat serios creierul, iar James putea rosti doar 3 cuvinte: acasa, pub si cai.

Loading...

James a murit luna trecuta, in duminica Pastelui, la varsta de 75 de ani, in spitalul in care si-a petrecut cei mai multi ani din viata.

Fratele sau, Karl Morris, in varsta de 62 de ani, a fost uimit cand un medic de la spital a sugerat ca nimeni din Marea Britanie nu a fost in ingrijirea unei unitati spitalicesti mai mult decat James.

Loading...