Va propunem o reteta de rulada „Regina serii”, de data aceasta cu blatul pufos de vanilie si o crema mega delicioasa de ciocolata. Este atat de fina, ca mananci si nu te mai saturi de ea. Nu mai stati pe ganduri si dati o fuga in bucatarie sa preparati rulada, o veti prepara in doi timpi si trei miscari.
Bateti albusurile cu mixerul, pana obtineti o spuma tare, apoi adaugati zaharul si mixati pana obtineti o spuma tare si lucioasa. Bateti galbenusurile cu uleiul, puneti-le peste spuma si mixati. La final adaugati Creme Ole de vanilie si mixati putin, pana se omogenizeaza.
Turnati aluatul obtinut intr-o tava (dimensiunea 40 cm x 50 cm) tapetata cu hartie de copt si puneti tava in cuptorul preincalzit la temperatura de 200˚C, timp de 20 de minute. Scoateti tava din cuptor si lasati blatul sa se raceasca bine.
Bateti laptele cu 250 ml smantana, apoi adaugati Creme Ole de ciocolata si mixati pana se intareste. Puneti crema peste blatul racit si nivelati. Rulati pe lungime si dati rulada la frigider, pana pregatiti glazura.
Taiati ciocolata in bucati cat mai mici si turnati peste ea frisca fierbinte, amestecati pana se topeste tot. Turnati glazura de ciocolata peste rulada si dati-o la frigider pentru 1 ora. Decorati la dorinta cu ornamente comestibile.