Românii care se întorc pe la Vama Nădlac, atacați de tâlhari: ”Evitaţi să opriţi acolo pentru rovinietă! Se fură tot!”

Loading...

Românii care se întorc în ţară din străinătate, cu maşina, şi intră pe la Vama Nădlac, au lansat un apel pentru toţi cei care fac acelaşi lucru.

Oamenii sunt tâlhăriţi în prima benzinărie de pe autostrada Arad – Timişoara, iar cazurile s-au repetat de mai multe ori în ultima perioadă. Benzinăria este situată pe autostrada A1 Arad – Timişoara, în zona localităţii Şagu, iar hoţii au ales-o tocmai datorită poziţiei, scrie observator.tv.

Astfel, poliţiştii chemaţi prin numărul unic de urgenţă 112 să intervină în cazul tâlhăriilor ajung la faţa locului abia după cel puţin 30 de minute. Primii poliţişti care intervin sunt cei din localitatea Şagu, situată la o distanţă de câţiva kilometri.

”Evitaţi să opriţi acolo pentru rovinietă! Se fură tot!”

Loading...

Drept urmare, până ce poliţiştii ajung la benzinărie, hoţii sunt plecaţi de multă vreme, iar românii care se întorc în ţară şi le-au fost furate bunurile sunt nevoiţi să meargă în comuna Şagu pentru a depune o plângere.

“Atenție mare tuturor cărora plecati in țară acum, pe autostrada Nădlac – Timișoara, cand va opriți sa cumpărați rovinieta, la prima benzinarie Mol, se fură TOT! Incercati sa nu va opriți sa dormiți sau daca totusi nu aveti de ales, sa faceti cu schimbul de pază.

Sunt cu ochii pe toate masinile! Cel mai rău este ca atunci cand anunti politia trebuie sa astepti aproape o jumătate de ora sau mai mult pentru ca vin de la 100 km depărtare, politia locala de la Şagu.

Ca sa depuneți plângere trebuie sa va întoarceți cu ei la Şagu și dupa sa faceți ocol din nou ca sa va întoarceți pe autostrada. In ultimele 2 săptămâni, au fost 4 cazuri de furt in aceasta benzinarie și totusi niciun echipaj de poliție care sa controleze zona sau măcar sa fie mai aproape ca sa poate acționa rapid ! Atenție mare!!!”, se arată în postarea de pe Facebook.

Acelaşi lucru s-a întâmplat, nu de mult, în Ungaria, dar şi în Austria. Românii care lucrează în străinătate au fost lăsaţi fără bani, bijuterii sau telefoane mobile după ce au fost victimele unor tâlhari.

Loading...