Profetiile Babei Vanga despre coborarea lui Iisus Hristos pe Pamant

Baba Vanga, a vorbit in profetiile ei despre data cand Iisus Hristos va cobori pe Pamant.

Ea a spus ca tot ceea ce sta scris in Biblie se va indeplini, iar sfarsitul lumii va veni intr-o zi, insa nu vor avea loc catastrofe naturale. Vanga a prezis inca 1000 de ani de pace si bunastare pe Pamant.

Celebra clarvazatoare a proorocit ca ceea ce sta scris in Biblie referitor la coborarea pe Pamant a Fiului lui Dumnezeu se va implini. El va aduce pacea si intelegerea, scrie Chudesa.

Loading...

Ea spunea la momentul respectiv ca aceasta coborare pe Pamant a lui Iisus va avea loc dupa anul 2010, cand vom incepe sa simtim cu adevarat prezenta lui. Vanga sustinea ca Iisus este demult pe Pamant, dar schimbarile pe care le va aduce cu el vor deveni extrem de vizibile de-abia dupa sfarsitul lui 2012.

Ea credea ca Noul Messia va reconcilia toate credintele si religiile de pe glob, care adesea stau la baza multor conflicte armate din lume. Iisus va veni ca un pacificator si ca restabili linistea si pacea in intreaga lume. Vanga spune despre el: „Cel care va semna contractul pentru pacea planetei”.

Vanga l-a vazut pe Hristos venind pe Pamant in haine albe. Ea spunea ca va veni vremea cand oamenii vor simti cu inima reintoarcerea lui Messia. Conform spuselor sale, Iisus va veni de undeva din Est. Aceste profetii se potrivesc cu cele facute de Nostradamus, conform caruia din Est va veni un Om Luminat din Cer.

Loading...