Masca naturală pe baza de cafea care te ajuta sa scapi de cearcăne şi pungile de sub ochi

Loading...

Masca naturală pe baza de cafea care te ajuta sa scapi de cearcăne şi pungile de sub ochi

Dacă sunteți un iubitor de cafea, atunci cu siguranță vă plac produsele fabricate din cafea. Cafeaua este un ajutor excelent pentru frumusețe, este plină de antioxidanți și este benefică pentru o serie de probleme cum ar fi ochii umflați, cearcănele, pungile de sub ochi etc.

Există o mulțime de produse pentru ochi, cum ar fi cremele, injecțiile oculare, plasturii de ochi etc. ,care fie lucrează temporar, fie nu funcționează deloc.

Mai jos vă prezentăm o mască simplă din 2 ingrediente cu cafea măcinată și ulei de nucă de cocos pentru numeroasele problemelor legate de zona ochilor, împreună cu avantajele sale:

Loading...

BENEFICII:

– Cafeaua conține cafeină aceasta ajutând la protejarea celulelor împotriva radiațiilor UV și la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii, reducând astfel ridurile timpurii.

– Cofeina din cafea poate întării și netezi piele ,lupta cu radicalii liberi , să reducă cearcănele de sub ochii și ridurile din jurul acestora.

– Cafeaua are proprietăți antiinflamatorii care pot ajuta la reducerea înroșirii pielii.

– Cofeina promovează circulația sănătoasă și reducerea inflamațiilor având ca rezultat diminuarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.

– Uleiul de cocos hidratează zona de sub ochi și o păstrează moale și netedă. Împiedică uscarea acestei zone, reducând astfel ridurile. Pielea uscată este predispusă la riduri timpurii ,iar uleiul de cocos vă ajută să țineți piele hidratată.

– Masca de ochi utilizată periodic hidratează zona de sub ochi menținând-o moale și netedă, reduce umflarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor, previne ridurile precoce și diminuează ridurile prezente etc.

– Masca este foarte ușor de făcut pentru că conține ingrediente care se găsesc în orice casa!

Lucrurile de care ai nevoie pentru prepararea măștii:

-2 linguri de cafea organică măcinată.

-2 linguri de ulei de nucă de cocos extra virgin.

Prepararea măștii:

Pentru a face și utiliza masca pentru ochi, puneți lingurile de cafea pudră într-un castron

Apoi adăugați 2 linguri (raport egal sau proporții egale) de ulei de nucă de cocos.

Amestecați până când pulberea de cafea și uleiul de cocos sunt bine încorporate.

Acum, curățați-vă fața foarte bine și aplicați amestecul (masca pentru ochi )pe care tocmai l-ați pregătit pe zona de sub ochi.

Păstrați-l timp de 15 minute, apoi îndepărtați excesul de praf de cafea, deoarece trebuie să masați zona . Masați zona de sub ochi cu degetul inelar ușor timp de aproximativ 3- 4 minute și apoi ștergeți uleiul.

Puteți să dormiți cu ea după acest pas sau să o spălați folosind un produs de curățare ușoară (dacă folosiți masca în timpul zilei). Utilizați masca de 3-4 ori pe săptămână pentru rezultate rapide.

 

Loading...