Ingerii incearca sa te contacteze daca iti apar aceste imagini in minte

Ingerii incearca sa te contacteze
Supernatural being in sky

Ingerii incearca sa te contacteze daca iti apar aceste imagini in minte – Fiecare persoană are un înger păzitor. Îngerii au rolul de a ne proteja de duhurile rele și, de foarte multe ori, aceștia ne contactează prin diferite căi.

Ingerii incearca sa te contacteze daca iti apar aceste imagini in minte

Apariția în minte a anumitor imagini este principalul semn că îngerii vor să ne contacteze. Atunci când în cale îți apar anumite animale, înseamnă că ești avertizat asupra unui lucru rău care va urma să se întâmple…

Dacă îți apar des aceste animale, înseamnă că îngerii îți vorbesc:

Loading...

1. ȘOIMUL – Șoimul este extrem de agil. Prin apariția acestei păsări, îngerii vor să îți transmită că trebuie să te gândești de două ori înainte de a acționa.

2. VULTURUL – Și apariția vulturului este un semn că trebuie să iei o decizie importantă, însă pe care să o rumegi foarte bine.

3. FLUTURELE – Apariția fluturilor în viața ta te avertizează că trebuie să începi schimbarea din interior spre exterior, și nu invers.

4. VULPEA – Vulpea e șireată, iar apariția unei imagini cu o vulpe, mai ales în somn, îți spune că o persoană apropiată vrea să îți facă rău.

5. CĂLUGĂRIȚA – Călugărița este un simbol al păcii, al liniștii, al iubirii aproapelui. Ea apare atunci când trebuie să te liniștești, să privești lucrurile cu responsabilitate, fără drame și tristețe.

Loading...