Iată cum puteți elimina toxinele din corp în doar o săptămână – remediu pentru intestin și ficat

Iată cum puteți elimina toxinele din corp în doar o săptămână – remediu pentru intestin și ficat curat – Pentru cele mai multe persoane, discuțiile despre aceste aspecte pot fi jenante și vor încerca să evite subiectul. Totuși, statisticile arată că peste 75% din îmbolnăviri sunt cauzate de un colon murdar.

Colonul este responsabil pentru eliminarea deșeurilor din organism.

Dacă acesta nu funcționează corect, toxinele încep să se acumuleze și cauzează diferite afecțiuni în organism. Stilul de viață nesănătos este principalul factor al acumulării de toxine în colon. După formarea reziduului toxic, toxinele pot pătrunde cu ușurință în fluxul sanguin, ceea ce ne pune cu adevărat sănătatea în pericol.

Loading...

Acum știți de ce unii experți în nutriție și medici recomandă curățarea colonului de cel puțin 2 ori pe an…

Laxativele pot, de asemenea, ajuta și curăța intestinele și contribuie la reglarea florei intestinale. Mai există și varianta clismelor, mai mult sau mai puțin recomandată.

În articolul de astăzi vă vom prezenta un remediu din ingrediente naturale, ușor de făcut în casă, care curăță colonul. Această rețetă este bogată în antioxidanți și substanțe nutritive, precum vitaminele A și C. De aceea, poate preveni sau chiar trata anumite afecțiuni digestive și poate restabili echilibrul fluidelor de la nivelul intestinelor. Mai mult decât atât, această băutură are o serie de proprietăți antiinflamatorii și poate lupta împotriva cancerului. Vezi mai jos cum se pregătește.

Pentru a pregăti acest remediu, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

– o lingură de suc de ghimbir

– două linguri de suc de lămâie

– jumătate de linguriță de sare de mare

– jumătate de cană de suc de mere natural, făcut în casă

– jumătate de pahar cu apă

Cum se prepară?

Se fierbe apa într-un vas și lasă la răcit înainte de a adăuga sarea. După ce adăugați sarea, amestecați bine până când aceasta se dizolvă complet. Adăugați apoi sucul de mere, sucul de lămâie și ghimbirul și amestecați din nou. Se consumă imediat amestescul.

Pentru cele mai bune rezultate, consumați acest remediu de 3 ori pe zi, timp de o săptămână. Nu veți mai avea probleme cu colonul și intestinele.

Loading...