Horoscopul runelor 16 – 23 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care se pregătește de o schimbare majoră în viață

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna viitoare, așa cum apare el scris în rune.

Berbecii au o săptămână în care pot călători foarte mult. Să facă bagajele, să fie pregătiţi în orice moment pentru că pot fi trimişi şi în deplasare dar şi cu scopuri terapeutice. Pot să meargă şi într-un pelerinaj.

Taurii au o săptămână în care vor afla niste adevăruri care le pot marca viaţa dar le-o pot şi schimba. Deci, vine cu două tăişuri, una caldă, una rece. Folosiţi informaţiile benefice pentru voi.

Loading...

Gemenii au o săptămână în care trebuie să se mobilizeze, este mobilizarea din interiorul vostru. Să se pregătească pentru că pot să înceapă o viaţă nouă.

Racii au o săptămână cu o suită de schimbări majore.  O săptămână benefică cu foarte multe lucruri în calea lor.

Leul are o săptămână cu multi neobrazaţi, care te vor provoca. Nu te supăra şi iartă-i.

Fecioarele au o săptămână în care vor primi multe sfaturi. Consolidaţi-vă relaţia în familie, căsătoriţi-vă daca vi s-a cerut mana. Asta ca să puteţi să triumfaţi.

Balanțele au o săptămână cu multe mesaje, emailuri, scrisorele, sms-uri . Săptămână de comunicare intensă pentru balanţe.

Scorpionul are o săptămână în care le alunecă picioarele. Se duc picioarele în toate direcţiile, sunt pe pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Aveţi grijă cum acţionaţi.

Nativii acestei zodii primesc un sfat de important de la rună. Trebuie să aibă răbdare pentru că lucrurile bune sunt făcute pentru cei care ştiu să aştepte. Nu forţaţi mâna norocului dacă vreţi să obţineţi nişte rezultate benefice.

Capricornii trebuie să se relaxeze şi să nu-şi mai incarce  memoria cu tot felul de griji şi spaime vizavi de cineva drag, vizavi de sanatatea unei persoane dragi pentru că persoana respectivă are o sănătate bună.

Vărsător – Urmează o săptămână în care sunt încercaţi, vi se încearcă forţa, rezistenţa, puterea. Sunt sfătuiţi o tărie de caracter şi o forţă lăuntrică ca să depăşească săptămâna aceasta. S-ar putea să vină lucruri mult mai bune în săptămânile următoare.

Mulţi dintre peşti vor să facă un pelerinaj la Prislop.

jurnalul.ro

Loading...