Horoscopul banilor în săptămâna 11-17 martie: Cod galben de vânt puternic în buzunarul multor zodii

Loading...

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

BERBEC

Săptămâna aceasta există riscul apariţiei unor situaţii neprevăzute care te vor obliga să cheltui bani mulţi. Deşi ai făcut până acum economii la maximum, începând de luni cardul ţi se va goli. Cu toate acestea, vei avea mulţumirea că, datorită ţie, o persoană apropiată va scăpa de un necaz. În viitor, gestul tău ar putea să se întoarcă înzecit.

TAUR

Loading...

Este o săptămână bună pentru planuri, pentru că situaţia ta financiară îţi permite să îţi îndeplineşti cât de curând un vis. O achiziţie importantă este pe cale să se producă, însă astrele îţi recomandă să nu te grăbeşti. Cere sfatul celor dragi şi fii sigur că decizia pe care intenţionezi să o iei este una corectă şi de viitor.

GEMENI

E posibil ca în aceste zile să te reorientezi profesional sau să îţi schimbi, pur şi simplul, locul de muncă. Dacă simţi că ai făcut totul în compania în care activezi la momentul actual, atunci înseamnă că a sosit momentul să faci o schimbare. Chiar dacă nu ai o problemă cu salariul şi o duci destul de bine din punct de vedere financiar, din când în când e bine să spargi gheaţa şi să ieşi din zona de confort pentru a evolua.

RAC

În aceste zile vei fi nevoit să faci mai multe drumuri în interes de serviciu decât de aşteptai. Oboseala şi stresul îşi vor spune cuvântul şi, probabil, vei răbufni în faţa şefilor tăi. Nu este o idee deloc rea să ceri o mărire de salariu, însă trebuie să ştii cum să o faci şi să alegi bine momentul în care discuţi o chestiune atât de importantă. Cu singuranţă nu trebuie să acţionezi la nervi!

LEU

Axează-te în această săptămână pe relaţiile cu colegii ori superiorii tăi. Este foarte important să te înţelegi bine cu aceştia dacă vrei ca proiectele în care eşti implicat să dea roade cât mai rapid. Banii sunt o necesitate pentru tine şi faptul că îţi place să trăieşti în lux te determină să acţionezi uneori cu disperare, dar şi cu superioritate. Fii mai modest şi cu picioarele pe pămânT.

FECIOARA

Deşi te aşteaptă cheltuieli mari în viitorul apropiat, în aceste zile ai tendinţa de a face cumpărături iraţionale.

Te afli într-o etapă de reinventare, aşadar hainele şi îngrijirea personală sunt principalele tale puncte de interes. Cu toate acestea, ascultă de sfatul partenerului atunci când îţi spune că exagerezi şi că trebuie să te opreşti.

BALANTA

Încă din primele zile ale acestei săptămâni vei începe să faci tot felul de achiziţii pentru locuinţă sau pentru folosul propriu.

Te aşteptai la cheltuieli masive, însă vei constata că nu erai suficient de pregătit să vezi cum ţi se goleşte contul de economii cu atâta repeziciune. Dacă simţi că nu îţi sunt de ajuns banii, aşteaptă perioada reducerilor şi profită de ofertele existene pe piaţă. Nu are rost să te grăbeşti!

SCORPION

Încă din primele zile ale acestei săptămâni te vei vedea nevoit să îţi arăţi colţii.

O persoană de la care nu te aşteptai îţi va cere bani cu împrumut, deşi până acum ai constatat că nu şi-a gestionat deloc raţional banii. Pentru că este o situaţie limită, ai tendinţa de a ceda la început, însă îţi vei reveni şi îi vei da o lecţie de viaţă. Refuzul tău îi va fi de mai mare ajutor decât dacă i-ai fi oferit banii pe tavă!

SAGETATOR

Săptămâna aceasta este una bună pentru negocieri, fie că este vorba de salariu sau chiar de un nou job.

Primeşti oferte tentante şi suficient de variate încât să nu ştii ce să alegi. Înainte de a face o schimbare radicală în viaţa ta profesională, asigură-te că aceasta nu te va influenţa negativ pe celelalte planuri.

CAPRICORN

Vei avea parte de o săptămână agitată la locul de muncă, iar sarcinile primite par să te depăşească.

Dacă simţi că nu le faci faţă, cere ajutorul colegilor sau chiar discută cu şefii tăi despre asta. Nu îţi fie teamă că vei pierde bani, este mai important să faci o singură treabă bună, decât mai multe de mântuială.

VARSATOR

În ultima perioadă ai ţinut cu dinţii de banii pe care i-ai câştigat şi i-ai pus aproape pe toţi în contul de economii.

Chiar dacă ţi-ai făcut aceste rezerve cu un scop foarte clar, acum a sosit momentul să te laşi purtat de val şi să încerci să te răsfeţi măcar puţin. Ai nevoie de un aer proaspăt, mai ales că a venit primăvara, aşa că nu ar strica să îţi reînoieşti garderoba!

PESTI

Săptămâna aceasta este favorizată munca în echipă, iar acest lucru nu este posibil decât dacă renunţi să mai conduci tu totul.

Este foarte important să comunici cu partenerii sau colegii tăi de la egal la egal şi să le asculţi părerile. Ideile lor ar putea fi grozave şi ar putea să îţi aducă mai mulţi bani decât crezi. Dacă reuşeşti să te stăpâneşti, vei fi remarcat exact de cine trebuie!

Loading...