Horoscop weekend! Decepție mare pentru acești nativi! Nu plecați la drum si aveti grija la cei falsi

Loading...

Acest nativ va suferi o decepție mare. Sfaturi pentru fiecare zodie în parte. Mare atenție pe ce dați banii!

BERBEC Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul grupului şi aşteptînd iniţiative din partea ta. În weekend evită noul şi mulţumeşte-te cu soluţiile verificate. Sâmbătă: aspecte favorabile deciziilor importante de genul – fac, sau nu fac curăţenie în toată casa şi asta pentru că programul de duminică este deja stabilit. Utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut.

TAUR Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Domeniul emoţional e în weekend bine aspectat. Sâmbătă, zâmbeşte şi nu da replica imediat. Cine nu se gândeşte şi socoteşte, poate avea probleme. Şi datorii. Duminică mai este şi o zi excelentă pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri în oraş, sau mici plimbări prin magazine. Un weekend normal!

GEMENI Mici favoruri din partea celor dragi. În weekend poţi să abordezi cu succes schimbări, mai ales în domeniul social. Sambata este o zi placuta care se poate termina intr-o posibilă petrecere. Duminică, un posibil drum, dar nu în mod necesar. Weekendul este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce iti doresti, de fapt. Nu ai timp!

Loading...

RAC Sâmbătă dimineaţa trebuie să te interesezi de afacerile ce trenează de mult timp, de banii care ţi s-au promis. Ai nevoie de mai mulţi bani şi nu prea ştii, în weekend, de unde să faci rost! Sâmbătă, cu Luna, patroana ta, în aspecte bune, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Duminică, configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni.

LEU Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi carisma proprie a nativilor din zodie. Profită de bunătatea stelelor, dar fără sa exagerezi. Mai ales evită excesul de dulciuri şi alcool! Ceea ce nu trebuie să faci, sâmbătă: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Duminică eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile în contradictoriu.

FECIOARĂ Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti de bine, strategic. Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. În weekend poţi să ai curaj în promovarea intereselor proprii. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu fie că este sâmbătă sau duminică. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti sâmbătă. Nu promite, la rândul tău, nimic!

BALANŢĂ Sâmbătă este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta – aşa, pur teoretic. Ceva mocnea de mai mult timp, fie ca ştiai, fie nu. Acum nu mai ai de facut decât să-ţi salvezi imaginea publică, cum se zice! Duminică este cazul să devii mai practic şi ceva mai diplomat, totodată; numai aşa poţi evita un mic, dar bine organizat dezastru sentimental.

SCORPION Dacă ai de făcut deplasări sau călătorii, sâmbătă este ziua. Schimbă locul şi îţi schimbi şi norocul! Duminică o mică supărare, o decepţie, mai exact, provocată de cineva din jurul tău.

Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din Scorpion este în creştere – în special sâmbătă. Duminică este o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei. Acordă mai mult timp celor dragi, familiei, prietenilor vechi – te poţi simţi foarte bine in compania lor!

SĂGETĂTOR Aspectele planetelor din weekend favorizează abilitatea nativilor din zodia duala a arcaşului centaur să rezolve problemele legate de relaţiile cu cei dragi, sau noi relaţii sentimentale.

Duminică perioada este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii sociale, noii prieteni, cu care nu găseşti un numitor comun. Duminică trebuie să te concentrezi foarte bine – ai o mare putere de focalizare, pe termen scurt, însă!

CAPRICORN Sâmbătă nu-ţi face griji, o să te descurci şi de data aceasta. Conjunctura si vremea dar si vremurile, puternice prin schimbari, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie. Duminică, din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului. Dragostea şi carisma proprie sunt foarte bine aspectate. Norocul este în acest weekend prietenul tau cel mai bun, care te ajută să treci peste obstacole fără să faci aproape nici un efort.

VĂRSĂTOR Sâmbătă este perfectă pentru finalizarea unor proiecte personale sau sociale. Primeşti o informatie neasteptată, plăcută, însă, sau ai o întâlnire neanunţată cu o personă dragă. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. Duminică poţi să fi la un spectacol sau la o aniversare. Weekendul este o vreme când trebuie să accepţi responsabilităţi sporite într-o perioadă tensionată şi afectată financiar.

PEŞTI În weekend eşti într-o perioadă de emulaţie. Profită şi realizează ceva, rezolvă, dacă poţi. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de abordare a problemelor sentimentale în familie. Sâmbătă este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter o să dobândeşti mai multe avantaje. Duminică promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi evidente, însă, pentru că oamenii de succes nu sunt obosiţi. Nu par că sunt obosiţi!

Loading...