Horoscop săptămânal 11-17 martie 2019. Ce aduce Luna Nouă pentru zodii

Loading...

Ce aduce Luna Noua pentru zodii, afla in horoscopul săptămanii viitoare 4-10 martie 2019, la capitolele dragoste, bani, carieră. Se anunță avansări în funcție, direcții noi și profitabile în carieră.

Horoscop săptămânal stă sub semnul Lunii Noi care se formează miercuri, 6 martie și care aduce noutăți importante la capitolul dragoste, bani, carieră pentru zodii. Se anunță avansări în funcție, iubiri noi și pasionale.

Ce aduce Luna Nouă pentru zodii

Horoscop săptămânal Berbec

Loading...

Luna Nouă de miercuri se formează tocmai în casa subconștientului din horoscopul tău general, semn că dacă te dedici meditației și introspecției săptămâna aceasta. Nu-i exclus astfel să ai parte de tot felul de vise și deja-vu-uri care la-nceput ți-ar putea părea ciudate, dar care capătă sens încetul cu încetul. La capitolul bani și carieră, Luna Nouă îți aduce situații cel puțin derutante pe frontul muncii săptămâna aceasta. Indicat ar ca în jurul zilei de vineri să nu faci investiții consistente în proiecte de grup, planuri de viitor sau idei de afaceri ale unor prieteni care nu prezintă niciun fel de garanție. Romantism în cuplu.

Horoscop săptămânal Taur

Nu se anunță presiuni prea mari din partea astrelor asupra acestui sector din viața ta. La capitolul bani și carieră, Luna Nouă de miercuri se desăvârșește în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, indiciu cum că pot apărea oportunități în această direcție săptămâna aceasta. Nu este exclus, de asemenea, să se găsească persoane care cred într-o idee de afaceri de-a ta și care sunt dispuse să investească în ea. Nu face demersuri în acest sense decât dacă te-ai asigurat că nu sunt riscuri. Poți cunoaște oameni noi cu rol cheie în viitorul tău.

Horoscop săptămânal Gemeni

Ai putea ajunge să-ți pui unele întrebări existențiale retorice. Poate n-ar trebui să lași unele lucruri să te preocupe prea mult, mai ales dacă în sinea ta știi că n-ai cum să le dai de cap. La capitolul bani și carieră, Luna Nouă de miercuri se formează fix în casa carierei și a statutului tău social, semn că s-ar putea deschide un nou capitol în viața ta profesională. Dacă ai făcut eforturi să le demonstrezi superiorilor că meriți o promovare, s-ar putea să o primești. În caz contrar, ai putea primi mai multe responsabilități care, onorate cu seriozitate și dăruire, îți pot aduce o funcție mai bună. Ai mare grijă la prieteni, nu toți sunt ceea ce par a fi.

Horoscop săptămanal Rac

Luna Nouă te av aduce în stadiul în care vei începe să privești viața dintr-un alt unghi. La capitolul Bani și carieră, aceeași casă care găzduiește Luna Nouă de miercuri mai reprezintă și studiile înalte, respectiv călătoriile peste hotare ori la mare distanță casă. Nu-i exclus astfel să ți se propună să mergi în delegație ori să participi la un curs de reconversie profesională/perfecționare continuă. Indiferent de care scenariu ai parte, cert este că te vei alege cu unele lecții profesionale chiar valoroase. Ieratre și empatie în familie.

Horoscop săptămânal Leu

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa intimității din horoscopul tău general, sugerându-ți că eventualele probleme de cuplu, atașamente toxice sau faptul că nu-ți asumi propria sexualitate ar putea fi responsabile pentru faptul că nu ești în totalitate fericit/ă cu tine însuți. Acceptă-te așa cum ești și nu-ți fie frică de necunoscut. La capitolul bani și carieră, Luna Nouă ar putea semnala că a venit momentul să clarifici eventualele probleme de încredere sau să găsești o strategie care să pună capăt neînțelegilor pe care le-ai putea avea cu partenerul de viață ori afaceri. Trăinicia relația voastre profesionale și/sau sentimentale depinde de acest lucru și poate chiar și viitorul vostru ține de felul în care manageriați această situație. Tensiuni erotice maxime în cuplu.

Horoscop săptămânal Fecioară

De luni, Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă programul te obligă să stai timp îndelungat în picioare sau la birou, ideal ar fi să iei pauze regulat pentru a-ți mai schimba poziția. La capitolul bani și careiră, Luna Nouă de miercuri se desăvârșește tocmai în casa asociaților, a clienților și colaboratorilor din horoscopul tău general, indiciu cum că spătămâna aceasta se pot lega noi relații de ordin profesional care se pot dovedi extrem de profitabile în viitor. Intuiția te poate ajuta destul de mult zilele acestea, deci ascultă-ți mai des vocea interioară. Astfel îți vei da seama cum să-i abordezi. Atmosfera în familie e de bun augur.

Horoscop săptămânal Balanță

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce-nseamnă că este posibil să nu te afli tocmai în apele tale săptămâna aceasta. Ascultă semnalele trimise de propriul organism și vei fi pe drumul cel bun. La capitolul bani și carieră, aceeași casă care găzduiește Luna Nouă de miercuri mai simbolizează și munca, semn că se anunță o săptămână plină la locul de muncă. Poate n-ar fi rău ca zilele acestea să faci cum îți dictează primul instinct în privința sarcinilor de serviciu care te pun în dificultate. S-ar putea ca intuiția să-ți furnizeze cea mai bună strategie de abordare în ceea ce le privește. Contează pe ea. Burlacii/țele acestei zodii ar putea da peste cineva care să le pună inima pe jar.

Horoscop săptămânal Scorpion

Dacă nu te simți prea grozav zilele acestea, du-te la un consult și evită să-ți pui singur/ă un diagnostic sau să-i lași pe alții să-și dea cu părerea cu privire la simptomele pe care le ai. La capitolul bani și carieră, Tot joi și vineri ai putea avea parte de o atmosferă explozivă la locul de muncă. Riști să te iei la harță cu colegii de muncă din pricina unor neînțelegeri sau a unor rateuri date de aparatura de la birou. Dacă-ți ții nervii în frâu și abordezi problema cu calm și răbdare, reușești să nu faci mai mult rău decât atât. Nu rezolvi nimic dacă-ți pierzi cumpătul, deci dă dovadă de maturitate. Luna Nouă de miercuri se formează în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, semn că relația cu partenerul și/sau cei mici ar putea intra într-o nouă etapă.

Horoscop săptămânal Săgetător

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că pot reveni în actualitate răni care ți-au fost pricinuite în copilărie sau de părinți. Inainte să ierți pe oricine, începe cu tine. La capitolul bani și carieră, ziua de marți se arată a fi una propice discutării termenilor unui contract sau ai unei colaborări pe care o vei începe în scurt timp. Oricare ar fi situația, cert este că rezultatul va fi unul promițător pentru tine dacă acționezi atunci. Dacă marți sau miercuri intri în posesiunea unor sume de bani, de dorit ar fi ca-n a treia zi din săptămână să nu bagi mâna prea adânc în buzunar. Vei fi mai tolerant în relația de cuplu..

Horoscop săptămânal Capricorn

Luna Nouă de miercuri se formează în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că feedback-ul celor de lângă tine s-ar putea dovedi de un real ajutor, cel puțin săptămâna aceasta, când vine vorba de a-ți da seama încotro s-o iei pentru a te apropia și mai mult de adevăratul tău potențial. Întâmpină criticile cu brațele deschise și totul va decurge de la sine. La capitolul bani și carieră, Grație sau din cauza Lunii Noi de miercuri, te pasc alergătură de colo-colo, telefoane peste telefoane, e-mailuri claie peste grămadă, poate chiar și pitch-uri, ședințe, întâlniri de afaceri importante ori interviuri de angajare. Oricare ar fi situația, citește-ți interlocutorii printre rânduri și vei afla mai multe decât dac-ai sta și le-ai analiza orice cuvințel cu lupa. Crede-n instinct.

Horoscop săptămânal Vărsător

Spune-mi ce anume prețuiești ca să-ți spun cine ești. Acesta pare să fie mesajul Lunii Noi de miercuri din casa valorilor. Gândește-te ce merită de fapt. La capitolul bani și carieră, Luna Nouă de miercuri ar putea semnala faptul că intri într-o nouă etapă din punct de vedere financiar. Dacă pân-acum n-ai ținut o evidență clară a bugetului tău și ai avut o abordare haotică a banilor, acum este momentul să îndrepți acest lucru. Dar dacă ai ținut până și de ultima lețcaie, fără a-ți permite nici cel mai mic răsfăț, poate ar fi cazul să te relaxezi și să-ți faci un hatâr. Mici certuri în familie, din cauza unor vorbe spuse la nervi.

Horoscop săptămânal Pești

Nivelul tău de energie crește treptat zilele acestea. Dacă apar progrese, ideal ar fi totuși să nu supralicitezi, punând prea multe presiuni pe tine însuți. Nu ajungi niciunde dacă procedezi în acest fel. Ai răbdare cu tine însuți/ăți și totul va fi bine. La capitolul bani și carieră, Luna Nouă de miercuri atrage lumina reflectoarelor de partea ta, deci dacă urmărești să dai bine în ochii unor potențiali colaboratori, asociați sau clienți, zilele acestea ar fi cazul să faci primele demersuri în acest sens. Pune-te într-o lumină bună, lasă faptele să vorbească despre tine și beneficiile vor apărea mai repede decât te așteptai. Orice mișcare îți este atent urmărită acum. Suprize în amor, reaprinzi pasiunea în viața de cuplu.

Loading...