Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Urmează zile cu GHINION pentru 3 zodii

Loading...

Berbec
Mercur Retrograd în Pești dă tonul acestei perioade. Atenție mare de tot la disputele de la locul de muncă, la sănătate și controalele care ar putea să apară! Unii pot avea probleme cu justiția(cuadratură Soare Natal cu Axa Timpului). Risc de accidente la drum lung,deci fiți cu mare băgare de seamă.Aceste aspecte sunt pe astrograma generală,nu cea personală. Iubirea poate avea de suferit-certuri, separări.

Taur
Probleme cu cei mici, cu juniorii din dotare. Restul ține de analiza karmică a fiecărei persoane… Mișcarea este foarte importantă pentru sănătate, nu vă neglijați și nu o neglijați. Latura spirituală cere protecție, confesiuni, purificare(perioadă de post). Câștigurile materiale țin de evoluția pe cont propriu, de investiții serioase cu cap și cu coadă. Unii care au firme și business-uri pot avea probleme(blocaje).

Gemeni
Cum patronul vostru astral este acum retrograd, reluați anumite discuții și prietenii. Unii pot avea parte de greutăți (zodie dublă marcată de cuadratura Soarelui Natal cu Mercur Retrograd în Pești), alții cu o evoluție spirituală bună pot ocoli aceste necazuri. Cum Feng-Shui-ul personal pe care-l fac eu este important, e musai să înțelegeți ce înseamnă armonia de destin, ca să nu-l scapați de sub control.

Rac
La voi lucrurile nu stau tocmai bine. Atenție la deciziile majore pe care le luați în acest an, că pot avea repercusiuni pe termen lung! Unii se căsătoresc sau fac copii și nu dau importanță faptului că în India cel mai important este să întrebi un astrolog înainte. Părinții și tinerii trec mai întăi să vadă dacă sunt compatibili viitorii miri sau când e momentul favorabil de concepere a unui prunc. Atenție!…

Loading...

Leu
Sănătatea și locul de muncă sunt vizate în mod direct de alinierea de planete din Capricorn( Coada Dragonului, Saturn Pluton șu Norocul Divin). Acestea sunt aspectele ultra-generale ale perioadei, deci fiți cu mare băgare de seamă. Unele persoane pot fi trădate sau pot înșela chiar ele în amor, deoarece este Lilith în Vărsător în sector astro-matrimonial și astro-sentimental. Recuperați banii dați.

Fecioară
Astenia de primăvară vă poate da organismul peste cap(sănătate). Recuperați banii și lucrurile date cu împrumut pe la alții și fiți cu mare băgare de seamă la credite(bani-Mercur Retrograd-patronul vostru). Cariera e foarte importantă și ține de misiunea de viață aleasă corect(Karma versus Dharma). Părinții trebuie să știe cum să-I orienteze de mici pe copii, că e foarte important.

Balanța
Cuadratura cu Axa de Destin vă poate pune în tot felul de situații delicate(dragoste, carieră, sănătate, etc). Momentul actual vrea să rezolvați tot felul de dileme care nu vă dau pace. Doar horoscopul personal vă ajută să descifrați adevăratele mistere personale și existențiale. Unele relații se pot cutremura, altele pot fi încercate de Lilith(planeta secretelor). Multe secrete pot ieși la lumină acum.

Scorpion
Deja se adeveresc multe din previziunile făcute de mine la început de an, ce țin de aspectul 2 Malefic Kisses între Scorpion și Săgetător. Aspectul acesta cred că va domina întregul an. Oricum sunt persoane care au Ascendentul sau mai multe planete în aceste semne zodiacale.

Săgetător
Mercur Retrograd amplifică ceea ce am scris la Scorpion, deci combinația Săgetător-Scorpion este una malefică pe viață. Nici nu se știa până în acest an de acest aspect astral 2 Kisses(sursă NASA). Vă dați seama ce relații de iubire sau de căsătorie au generat sau generează la cei care nu cred în horoscop?! Toate vor duce la separare, ură sau divorț. Nu sexul să decidă în locul vostru…

Capricorn
Cvintilul pe care-l formează alinierea de planete din Capricorn(citește mai Sus) cu Lilith din Vărsător și cu Mercur Retrograd cu Soarele din Pești vin cu o rezonanță suplimentară la aspectele din Scorpion și Săgetător și vă face sobri(spirite pozitive) sau neintuitivi, neinspirați. Unii câștigă foarte bine și nu dăruiesc.

Vărsător
Spiritele evaluate au protecție într-o țară de Vărsător. Cele cu probleme, trebuie să le înțeleagă și să le rezolve. Nu toți Vărsătorii sunt compatibili și nu toate relațiile de exaltare Vărsător- Scorpion sunt de durată și profunde. Mercur Retrograd în Pești separă apele și face distincția între spiritele malefice și cele de lumină. Lilith este în acest semn zodiacal și activează pasiuni nebănuite la pozitivi.

Pești
Cum Soarele este în rezonanță cu Mercur Retrograd și aspect de Sextil cu alinierea de planete din Capricorn(aspect analizat la celelalte zodii), unii Pești care urcă vor fi Peștișori de Aur, alții vor fi somni, crapi, plăvuște- pești de apă dulce. Care înoată în mâl, au moralitate îndoielnică, mănâncă în exces, etc. De ce? Pentru că avem de-a face cu o zodie dublă. Cum sunt și Fecioarele, Gemenii, Săgetătorii.

Loading...