HOROSCOP 9 martie. Ai grijă la deciziile pe care le iei. Poți ajuta, dar nu poți salva pe toată lumea

Loading...

Este ziua alegerilor. Poți fi într-o singură parte. Alege ceea ce te face fericit, ceea ce te face să te simți împăcat cu ce ai decis. Poți ajuta, dar nu poți salva pe toată lumea.

Ți-ai fi dorit să nu faci alegeri care oricum vor răni pe cineva. Într-o lume în care unii aleg doar să plece, pe tine te doare sufletul că nu te poți împărți într-o mie de părți. Vei fi înțeles și nicidecum judecat pentru ceea ce alegi. Te judeci tu prea aspru și este mai mult decât suficient. Simți cum durerea te sfâșie, dar astrele te asigură că totul va fi bine, iar alegerea ta se va dovedi a fi cea perfect potrivită. Respiră, totul e bine!

Horoscop 9 Martie 2019 Taur

Mereu ți-ai dorit ca și alții să fie fericiți, nu numai tu. Ai visat întotdeauna la o lume mai bună și te-ai implicat pentru a arăta că lumea nu este doar una urâtă, lipsită de sentimente. Ești atât de bun, dar va trebui să te detașezi puțin de toate, ca să poți vedea clar adevărul. Implicarea ta este un gest lăudabil – ai făcut tot ce s-a putut și a fost omenește posibil pentru a ajuta cât mai mulți semeni. Unii nu sunt responsabilitatea ta, ci sunt propria lor responsabilitate. Sunt cazuri care fac propriile alegeri, pentru care chiar nu mai ai ce să faci. Au ales doar să facă singuri ceea ce cred de cuviință.

Loading...

Horoscop 9 Martie 2019 Gemeni

Ai ales să ajuți, dar și să te ajuți. E nevoie să te oprești puțin și să privești adevărul în față: unii nu au nevoie de ajutorul tău. Vor ști fiecare intenție a ta, dar vor face alegerea de a răni, crezând că doar așa vei pricepe și vei renunța. Nu fi supărat pentru reacții, nici pentru vorbele negândite! Ești nevinovat, ești în siguranță, ești iubit! Acum ai tu nevoie de ajutor, mângâiere și vindecare. Te sfătuim să nu te ascunzi și să-ți exteriorizezi emoțiile. Fiecare alege pentru sine, până la urmă.

Horoscop 9 Martie 2019 Rac

Dacă nu alegi să spui adevărul, așteaptă-te ca situația tensionată să persiste. Alegi să taci, culegi exact ceea ce vrei să eviți: suferința fiecăruia. Adevărul poate răni, dar eliberează, iar salvarea situației depinde doar de tine și de ceea ce este mai important pentru tine în acestă clipă.

Horoscop 9 Martie 2019 Leu

Alegerea ta va pune punct unei etape. Acum pornește de la capăt fără negativitate, fără păreri de rău! Te poți descurca singur, poți face totul mai bine de unul singur. Teama te va ține pe loc. Alege să-ți asumi riscul și vei reuși mult mai mult decât te aștepți acum. E timpul potrivit să-ți asculți instinctul. Resuscitarea unor situații nu-și mai are rostul.

Horoscop 9 Martie 2019 Fecioară

Sinceritatea este alegerea ta. Vei pune pe tapet niște probleme care au tot fost evitate, nu din vina ta, ci din cauza iresponsabilității altora. Fii de partea adevărului și fii sigură că totul se va aranja perfect. Oferă timp pentru ca totul să fie înțeles. E mai bine să luați pauză, apoi să continuați scopul comun. Se vor face alegeri care nu depind de tine – nu poți interveni, nu poți schimba nimic. Acceptă totul cu încredere!

Horoscop 9 Martie 2019 Balanță

Nicio alegere de până acum nu a fost greșită, așa cum crezi. Totul te-a adus aici, te-a modelat și a oferit tuturor varianta ta perfect potrivită. Ești absolut în regulă și ai un rol important în viață. Totul ți se pare potrivnic – doar pare, căci nu este. Fii liniștită, căci vei fi înțeleasă și acceptată, susținută în tot ce vrei să realizezi. Nu încerca să forțezi ceva, căci nu e nevoie să faci mai mult decât ai făcut deja până acum. Încrederea este atitudinea potrivită pentru tine acum.

Horoscop 9 Martie 2019 Scorpion

Ai atitudinea perfectă față de o persoană din familie. Mai bine să nu înțelegi atitudinea ei față de tine, ignoră totul și vei fi mult mai liniștită acum, dar și mai târziu. Alege să-ți trăiești viața, în timp ce îi lași pe celălalt să aleagă cum vrea să trăiască. Fiecare va culege roadele faptelor sale. De ce ești așa îngrijorat?

Horoscop 9 Martie 2019 Săgetător

Teama te cam împiedică să te bucuri de ceea ce ai primit de la viață. Pentru fericire nu trebuie să faci imposibilul, trebuie doar să alegi să o trăiești. Fericirea ta devine și fericirea altora. Ești singurul care te poate salva, ești unicul responsabil pentru fericirea ta sau opusul ei. Alege ceea ce vrei, căci și lipsa unei alegeri tot o alegere este, pe care trebuie să ți-o asumi în totalitate.

Horoscop 9 Martie 2019 Capricorn

Cât de frumos se aranjează totul pentru tine! Cât de simplu este totul în acest moment, după ce decizia a fost luată! Ai ales să-ți asculți sufletul, să mergi pe o cale pe care mulți au evitat-o de foarte multe ori. Pe tine nu te sperie nimic, ești pregătit pentru provocări și necunoscut. Curajul tău va fi răsplătit cu vârf și îndesat!

Horoscop 9 Martie 2019 Vărsător

Ți-a cam plăcut riscul întotdeauna, iar în majoritatea timpului ai avut parte de „câștiguri”. Ești norocosul zodiacului, iar când nu ai reușit, ai ales să nu te lași vreodată înfrânt de nimeni și nimic. Ar trebui să învețe mulți de la tine. Te-ai călit de acum și știi că niciun eșec nu te poate doborî… cu o condiție: să nu-i permiți asta niciodată!

Horoscop 9 Martie 2019 Pești

Uneori e atât de greu, dar responsabilitatea este tot a ta. Nimeni nu poate alege pentru tine sau în locul tău, căci nimeni nu trăiește viața ta. Asumă-ți alegerile și, mai ales, învață să nu mai cauți vinovați pentru tot ce trăiești. Nimeni nu este cu adevărat vinovat. De fapt, vina este atât de nepotrivită atunci când oricum nu se mai poate face nimic pentru a schimba realitatea.

Loading...