Horoscop 16-22 martie. Toate merg pe dos pentru această zodie. Săraca, greul abia acum începe!

Loading...

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec

Indiferent de contradicţiile dintre tine şi partener, săptămâna aceasta eşti dispus să ierţi tot. Atât timp cât nu există motive serioase, laşi orgoliul deoparte şi încerci pe cât posibil să păstrezi liniştea. Dacă eşti singur, te vei concentra pe familie, pentru că în această perioadă ea va avea mare nevoie de tine.

Îţi va fi foarte uşor în aceste zile să îi convingi pe cei din jurul tău că meriţi să investească în tine. Ideile tale vor fi convingătoare, fapt pentru care poţi prinde proiecte profitabile. Chiar dacă situaţia financiară actuală nu se va schimba pentru moment, viitorul sună bine!

Loading...

Taur

În primele zile ale acestei săptămâni, îi vei demonstra partenerului că eşti un om de cuvânt. Mai mult decât atât, vei avea grijă ca acesta să fie respectat de către cei din jur. Dacă eşti singur, traversezi o perioadă bună în care pozitivismul te împinge să te implici în tot felul de activităţi care pot înlocui cu brio lipsa unui iubit/iubită.

În primele zile ale acestei săptămâni, vei fi mult mai productiv dacă lucrezi de unul singur. E posibil ca relaţiile cu colegii să nu fie dintre cele mai bune, aşadar astrele îţi recomandă să eviţi orice context care te-ar putea trage în jos. Nu o duci deloc rău cu banii, dar dacă îţi iese planul pentru care te zbaţi acum, atunci vei deveni bogat cu adevărat.

Gemeni

Te axezi prea mult pe carieră, iar acest lucru ar putea să intervină între tine şi partenerul tău. Săptămâna aceasta o să apară conflicte pe această temă şi te vei vedea nevoit să faci o alegere. Din păcate, nu eşti dispus să găseşti o cale de mijloc, aşadar vei fi destul de tranşant chiar dacă vei avea regrete ulterior.

Te axezi prea mult pe profesie, iar acest lucru îţi poate cauza probleme pe alte planuri. Nu doar banii sunt importanţi, iar la momentul actual, situaţia ta financiară îţi permite să iei o pauză bine-meritată. Suprasolicitarea de la locul de muncă şi goana după bani îţi pot afecta chiar şi sănătatea, nu doar relaţiile.

Rac

Astrele sunt de partea ta în aceste zile şi îţi vor scoate în cale o persoană deosebită. Nu este exclus să te îndrăgosteşti la prima vedere, dar ar trebui totuşi să nu te arunci orbeşte într-o nouă relaţie. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, fii prudent atunci când vine vorba de decizii serioase. Întotdeauna e necesar să te consulţi cu partenerul de viaţă!

Problemele cu banii te fac să nu mai dai randament la locul de muncă. Este foarte important să te concentrezi la maximum în aceste zile, altfel o greşeală ţi-ar putea fi fatală. Nu îţi risca job-ul actual până nu îţi găseşti altceva de rezervă. Ratele şi cheltuielile uzuale chiar nu îţi permit să te joci cu focul!

Leu

Comunicarea va fi cheia unei bune înţelegeri între tine şi partener. E posibil ca toate nemulţumirile şi reproşurile tale să umple paharul, iar acesta să se revolte. Atunci când ai ceva pe suflet, încearcă să te exprimi aşa cum trebuie, fără să fii agresiv verbal. Dacă eşti singur şi vrei să îţi schimbi statutul cât de curând, e necesar să faci unele compromisuri.

Săptămâna aceasta va fi bună pentru tine, pentru că ai toate şansele să câştigi ceva bani în plus. Ai o nouă tehnică de acţiune în ceea ce priveşte afacerile sau job-ul, iar rezultatele nu întârzie să apară. Continuă cu la fel de multe idei îndrăzneţe şi va fi din ce în ce mai bine.

Fecioară

Săptămâna aceasta va fi numai lapte şi miere pentru tine pe plan sentimental. Ai parte de liniştea mult dorită şi încerci să profiţi la maximum de ea pentru că ştii că nu va dura o veşnicie. Totul se va învârti în jurul dovezilor de iubire, iar legătura dintre tine şi partener se va suda şi mai mult. Dacă eşti singur, nu ar strica să munceşti mai puţin şi să te distrezi mai mult.

În această săptămână, bugetul va scădea considerabil în cazul tău. Toate economiile tale se vor duce pe investiţii de viitor, însă chiar şi aşa vei avea o urmă de regret. Indiferent de câte încurajări vei primi din partea celor dragi, dezechilibrul financiar prin care treci te dă total peste cap.

Balanţă

În această săptămână vei fi mai liniştit în ceea ce priveşte dragostea şi relaţia ta de cuplu. Din fericire, partenerul de viaţă îşi va schimba atitudinea într-una care va fi mai aproape de ceea ce îţi doreşti tu. Dacă eşti singur, abilităţile tale de comunicare îi vor atrage atenţia unei persoane cu care ai toate şansele să începi o poveste de iubire.

Săptămâna aceasta eşti pus pe cheltuieli, însă nu o vei face impulsiv şi iraţional. Ai mare nevoie de lucrurile pe care le cumperi, de aceea nu trebuie să existe vreo urmă de regret ulterior. Mai mult decât atât, o duci destul de bine cu banii şi poţi face fără probleme investiţiile pe care le ai în plan.

Scorpion

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile. Cu toate că faci eforturi mari pentru ca relaţia în care eşti implicat să funcţioneze, se pare că cel de lângă tine nu te apreciază deloc. Un prieten bun îţi va deschide ochii şi te va face să înţelegi că uneori nu merită să te zbaţi atât.

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă cel mai probabil plănuieşti să schimbi ceva în cariera ta. Nu e vorba că duci lipsă de bani, dar ai nevoie de ceva nou pentru a evolua. Astrele te sfătuiesc să te bazezi pe ce îţi dictează inima şi să profiţi de oportunităţile care ţi se oferă.

Săgetător

Nu vei avea prea mult timp pentru dragoste în această săptămână, însă odată ce vine weekend-ul, vei avea ocazia să te relaxezi împreună cu partenerul de viaţă. Nu ar strica să porniţi într-o expediţie doar voi doi, aveţi nevoie mai mult decât oricând de o schimbare de decor şi de intimitate.

Situaţia ta financiară fluctuează de ceva vreme, aşadar încă din primele zile ale acestei săptămâni vei începe să te îngrijorezi. Faptul că îţi lipseşte stabilitatea te împiedică să acţionezi aşa cum ţi-ai dori, mai ales atunci când vine vorba de achiziţia unei locuinţe sau de o altă investiţie pe termen lung.

Capricorn

Încearcă să separi viaţa profesională de cea amoroasă în aceste zile şi să nu laşi problemele externe să îţi afecteze relaţia. Dacă ai un partener stabil, atmosfera dintre voi va fi una normală, fără prea mari modificări faţă de ce a fost până acum. Dacă eşti singur, vei cunoaşte o mulţime de persoane şi te vei simţi satisfăcut din punct d evedere soial. Poţi lega prietenii trainice.

Nu este o săptămână bună pentru afaceri sau investiţii. Astrele îţi recomandă să eviţi semnarea oricăror documente oficiale care ţi-ar putea pune în pericol economiile. Nativii care nu au încă un loc de muncă pot primi oferte tentante din punct de vedere financiar. Aceştia trebuie să ia în calcul volumul de muncă la care trebuie să se înhame înainte de a lua o decizie.

Vărsător

Nu vor exista schimbări în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală, însă asta nu înseamnă că nu vei avea un timp plăcut alături de partenerul de viaţă. Atât cât îţi permite programul, încearcă să nu ignori nicio persoană dragî din viaţa ta. Fie că eşti implicat într-o relaţie sau nu, ai în jur oameni valoroşi cărora trebuie să le oferi ceea ce merită.

Banii vor fi prioritatea ta în această săptămână şi pe bună dreptate. Este foarte important să dezvolţi o tehnică nouă prin care poţi câştiga mai mult, iar pentru asta ai nevoie de planuri serioase de viitor şi de mai multe lucruri concrete în viaţa ta profesională. Nu te baza pe speculaţii sau promisiuni!

Peşti

Această săptămână va fi presărată atât cu lucruri frumoase, cât şi cu tensiuni pe ici pe colo. Cu toate acestea, viaţa ta sentimentală este una împlinită şi te poţi declara satisfăcut cu ceea ce ai. Dacă eşti singur, regretele unei relaţii eşuate încă te bântuie şi te împiedică să treci la următorul capitol al vieţii tale.

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită pe plan profesional. Relaţia ta cu şefii nu este una tocmai bună, de aceea poţi avea de suferit. Fie vei primi mai mult de muncă sau banii nu vor fi suficienţi pentru cât lucrezi, cert este că te vei simţi tras în piept. Nu accepta sub nicio formă niciun gen de umilire!

Loading...