Fetiţă de 10 ani, abuzată într-o scară de bloc din Galaţi: ‘Dacă îl recunoaşteţi, sunaţi la 112’

Loading...

O fetiţă în vârstă de numai 10 ani, a fost abuzată, în această dimineaţă, într-o scară de bloc din Galaţi, de un individ periculos care este căutat acum de poliţişti.

Totul s-a întâmplat, în jurul orei 08.00, în scara unui bloc de pe strada Brăilei din Galaţi, acolo unde fetitţa a fost dusă de un individ periculos care a ademenit-o pe stradă şi apoi a abuzat-o.

După ce a scăpat din mâinile agresorului, fetiţa s-a dus acasă şi le-a povestit părinţilor tot ce s-a întâmplat.

Oamenii au sunat disperaţi la numărul unic de urgenţă 112, iar poliţiştii au demarat imediat căutările bărbatului.

Loading...

“Polițiștii gălățeni caută un bărbat bănuit că, în ziua de 12 martie, în jurul orei 08.00 ar fi agresat sexual o fetiță de 10 ani, în scara unui bloc din municipiul Galați. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la identificarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 sau să anunțe, de îndată, cea mai apropiată unitate de poliție”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul căutat are vârsta între 35 şi 40 de ani, constituţie solidă şi tenul măsliniu.

“Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din material textile de culoare gri, pantaloon, de asemenea din material textile, de culoare maro și pe cap purta un fes de culoare neagră. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la identificarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Galaţi.

Loading...