Dragoste sau bani, ție ce-ți rezervă horoscopul? Schimbări majore în viața a două zodii

Loading...

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul pentru fiecare zodie în parte, la Antena Stars. Vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani?

Berbec

Posibil să vi se dea dreptate ori să obțineți în sfârșit acele condiții-cheie pe care vi le-ați dorit dintr-o negociere. Rămâne să va ridicați la înălțimea responsabiltatilor pe care vi le asumați, să dovediți viabilitatea ideilor și propunerilor voastre.

Loading...

Taur

Eforturi secrete sau solitare: va străduiți să atingeți un obiectiv pentru care nu vi se dau prea multe șanse, faceți tot felul de experimente și de încercări pentru a găși o formulă de succes pentru un proiect la care nu vreți să renunțați în ruptul capului.

Gemeni

Popularitate neașteptată: revin cu un telefon de curtoazie oameni de la care nu ați mai avut vești de multă vreme, cineva care nu mai da de capăt unei probleme apelează la ajutorul vostru la fel că și altădată. Se adună bani în cont, bineveniți pentru cheltuielile care se anunță.

Rac

Se poate să depășiți chestiunile financiare care stau în calea încheierii unui acord; la fel de posibileste să primiți răspunsul referitor la finanțarea de care aveți nevoie. Trecutul va inspiră: gândiți poate să valorificati o tradiție sau chiar o moștenire de familie.

Loading...