De ce sunt Gemenii atât de speciali. 6 motive pentru care merită iubiți

Loading...

Continuăm super seria astrologică și trecem în revistă cele mai interesante caracteristici ale zodiei de aer Gemeni. Rău cu ei, dar mai rău fără ei. Veți vedea în rândurile de mai jos de ce!

Caracteristici zodia Gemeni

1. Gemenii sunt ca niște copii. Se răzgândesc de atâtea ori cu privire la o acțiune încât pot fi obositori, dar ăsta e farmecul lor. Sunt ca acei copii mici care acum vor să se joace cu mașinuța, dar în drum spre mașinuță se răzgândesc și vor să construiască din nisip castele.

2. Sunt foarte sufletiști. Nu știu ei de multe ori să își arate afecțiunea, dar o fac prin gesturi care dau de multe ori de gândit.

Loading...

3. Le place să se distreze. Gemenii sunt de departe nativi care se pot distra cu bani mulți, dar și fără niciun sfanț. Sunt extrem de inventivi, dornici să se bucure de viață indiferent de ce se întâmplă în jurul lor. Sunt un exemplu din acest punct de vedere.

4. Gemenii au idei geniale. Se spune că zodiile guvernate de planeta înțelepciunii Mercur (două în acest caz – Gemenii și Fecioarele) pot veni cu idei care răstoarnă complet paradigmele după care funcționează societatea.

5. Sunt foarte darnici într-o relație de iubire. Gemenii iubesc într-un mod special. Uneori au nevoie de acele clipe de atenție, alteori se mulțumesc și cu zâmbete de la distanță. Punctul forte al nativilor îl reprezintă maniera în care știu să seducă. Nu mai spunem și că sunt recunoscuți pentru performanțele lor sexuale.

6. Nu în ultimul rând, Gemenii iartă ușor. Nu le place să țină dușmănie. Ca un Geamăn să nu te ierte niciodată, înseamnă că ai făcut ceva ce nu poate fi iertat de nimeni pe lumea asta.

Loading...