Cum să prepari cei mai buni cârnați de casă! Secretul meu pe care il impartasesc astazi cu voi

Carnatii astia sunt parca din alta lume. Nu ma refer la carnatii din comert, cu conservanti si mirodenii artificiale. Vorbim de carnati de casa adevarati si proaspeti.

Cand faceti cumparaturi, fiti siguri ca luati carne de porc de calitate. Nu cumparati niciodata carne tocata de-a gata. Alegeti bucatile de carne si puneti macelarul sa le toace in fata voastra. Astfel puteti controla ce intra in carnati si va asigurati ca nu sunt aditivi. Sau daca aveti posiblitatea, tocati acasa la voi.

Ingrediente Carnati de casa 

Loading...

1 Kilogram carne tocata de porc

mate de porc

0 ceasca vin rosu

6-8 catei de usturoi, zdrobiti

2-3 linguri chimen

1 lingura fulgi chili iute

sare si piper dupa gust

Amestecati ingredientele impreuna pana se omogenizeaza. Umpleti matele de carnati.

Secretul meu pentru acesti carnati de casa este MARINATA – pregatiti-o cu cel putin patru ore inainte de servire 

o ceasca de vin rosu

2 linguri ulei de masline

5 catei de usturoi, tocati marunt

4-5 frunze dafin

Puneti carnatii intr-un castron de sticla pentru a face marinata. Evitati sa folositi punga de plastic sau chiar castron de plastic deoarece ii schimba gustul marinatei.

Odata timpul trecut, ii scoateti din marinata si ii puneti la gratar sau in tava pe aragaz. Sunt absolut deliciosi.

  • reteta proprie Obiectiv
Loading...