REGULAMENT CONCURS – CASTIGA un Robot De Bucatarie Multifunctional 4 in 1 VICTRONIC – Tocator, blender, rasnita, storcator de fructe

BENSAN ROMANIA organizeaza un concurs de Craciun cu premii pentru a-si recompensa cititorii cei mai fideli. Concursul se desfasoara in perioada 15 Noiembrie 2017 – 18 Decembrie 2017. Extragerea se va face prin random.org iar castigatorul va fi anuntat pe 18 decembrie. Cadourile vor pleca pe data de 19 decembrie catre castigatori pentru a ajunge in timp util la acestia, inainte de Craciun.

Premiile sunt 6 la numar pentru 6 cititori si constau in roboti de bucatarie multifunctionali 4 in 1 VICTRONIC – Tocator, blender, rasnita, storcator de fructe.

CATEVA DETALII DESPRE PREMIU

Loading...

Robotul de bucatarie VICTRONIC iti pune la indemana precizia, versatilitatea si rapiditatea de feliere de care ai nevoie.

Acest robot de bucatarie toaca, rasneste, stoarce fructe si legume, amesteca bauturi si supe si sosuri.

Avantaje:

Capacitate blender 1,2 l

Capacitate vas 1,4 l

2 viteze si functie pulse

Intrerupator de siguranta

Lame din otel inoxidabil

Accesorii robot de bucatarie Victronic:

– Blender

– Rasnita

– Vas pentru taiat

– Storcator

– Feliator cu 2 cutite

Putere 400 – 600 W

Garantie robot de bucatarie 12 luni.

REGULAMENT CONCURS DE CRACIUN

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului este SC FACEGOOG MEDIA SRL, cu sediul in Bucuresti, inregistrata la ORG Bucuresti sub numarul J40/9196/2016, avand cod fiscal 36281179.

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial al concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.bensan.ro şi poate fi consultat şi în forma tipărită la secretariatul punctului de lucru SC FACEGOOG MEDIA SRL din Str. Biserica Alexe nr 4, parter, ap 1, între orele 9:00 – 18:00, de luni până vineri.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu
Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul se desfasoara in perioada 15 Noiembrie 2017 – 18 Decembrie 2017 pe pagina de facebook Obiectiv: https://www.facebook.com/ObiectivX/

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Pentru a participa, concurentii trebuie sa aprecieze postarea https://www.facebook.com/ObiectivX/photos/a.1413306622312354.1073741828.1413229945653355/1754178314891848/?type=3&theater

Extragerea se va face pe data de 18 decembrie 2017 la orele 20.00, din numarul de aprecieri al postarii respective, prin random.org. Cei sase castigatori vor fi anuntati pe pagina de facebook Obiectiv: https://www.facebook.com/ObiectivX/

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile (in valoare totala de 1200 lei) sunt 6 la numar pentru 6 cititori si constau in roboti de bucatarie multifunctionali 4 in 1 VICTRONIC- Tocator, blender, rasnita, storcator de fructe.

Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email office@bensan.ro. Premiile nu pot fi convertite în bani.

FACEGOOG MEDIA va suporta eventualele costuri legate de transport.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, societatea îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook Obiectiv => https://www.facebook.com/ObiectivX.

SECŢIUNEA 5. CONDITII DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, persoane majore (care au implinit 18 ani pana la data inceperii concursului), cu capacitate de folosinta si de exercitiu deplina si neafectata, cu excepţia angajaţilor SC Facegoog Media SRL.

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

În cazul constatării oricaror acte/fapte de incalcare a prezentului regulament, pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

Potentialilor participanti nu le este impusa in contrapartida nicio cheltuiala directa sau indirect, suplimentara, iar participarea la concurs este gratuita.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

SC Facegoog Media SRL va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs.

Participarea la concursul vizat de prezentul regulament implica acceptarea neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor ca numele, materialele postate in cadrul concursului, fotografiile si materialele filmate cu acestia si castigatorii sa poata fi facute publice si exploatate in orice scop comercial, inclusiv publicitar de catre organizator si/sau subcontractanti ai acestuia fara nici un fel de pretentii din partea participantilor si castigatorilor. Participantii si castigatorii renunta la a solicita organizatorului si/sau subcontractantilor sai vreo suma de bani sau vreo alta prestatie din partea organizatorului pentru exploatarea drepturilor patrimoniale de autor/conexe (prevazute de Legea nr. 8/1996) aferente operelor scrise si/sau audio-video si/sau fotografice continand imaginea, numele si sunetul (vocea) acestor persoane (participanti si castigatori), surprinse/fixate pe orice tip de suport de catre organizator si/sau subcontractantii sai cu ocazia inscrierii, participarii la concurs, validarii si acordarii premiului.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.bensan.ro şi poate fi consultat şi în forma tipărită la secretariatul punctului de lucru SC FACEGOOG MEDIA SRL din Str. Biserica Alexe nr 4, parter, ap 1, între orele 9:00 – 18:00, de luni până vineri.

Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plângere autoritatii competente, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legea romana, care le-au fost încalcate. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.

Regulament întocmit în data de 15 noiembrie 2017.

SC FACEGOOG MEDIA SRL

prin reprezentantul legal, Maria Stejarescu

Loading...