Chiromanţia sau ghicitul în palmă – Ai litera “M” în palmă? Iată ce semnifică acest simbol

Chiromanţia sau ghicitul în palmă

Chiromanţia sau ghicitul în palmă este o artă cu rădăcini în India şi China. Aceasta este parte din astrologia hindusă şi a fost mai târziu popularizată în cartea chineză Yi Ching. 

Chiromanţia sau ghicitul în palmă – Ai litera “M” în palmă? Iată ce semnifică acest simbol

Aristotel şi-a arătat interesul în această artă, ajutând la popularizarea ideii în Europa şi Asia de Vest.

Această practică există chiar şi în zilele noastre. Mulţi spun că este o pseudo-ştiinţă şi nu o iau în calcul, dar adevărul este că chiromanţia îţi poate dezvălui multe aspecte importante.

Loading...

Chiromanţia sau ghicitul în palmă – Un lucru pe care trebuie să îl urmăreşti este apariţia literei “M” în palma ta. Este formată din linia inimii, a capului şi a vieţii. Nu oricine are acest semn. Este chiar mai rar decât ţi-ai putea imagina. Se spune că, oamenii cu litera “M” în palmă sunt speciali.

Chiromanţia sau ghicitul în palmă – De asemenea, cei marcaţi cu litera “M” reuşesc să descopere uşor minciuna şi nu pot fi păcăliţi cu una cu două. Nu poţi trece cu uşurinţă de ei, mai ales dacă obişnuieşti să minţi şi să tragi în piept. Litera “M” este întâlnită mai des la femei decât la bărbaţi, dar totul depinde de indivit în cele din urmă.

Chiromanţia sau ghicitul în palmă – Daca aveti un „M” in palma, puteti incepe sa va bucurati! Forma “M” este vazuta ca o binecuvantare, noroc si este deseori perceputa ca un semn al succesului in cariera intrucat persoanele cu un “M” in palma sunt extreme de auto-motivate si nemaipomenit de disciplinate.

Ambitia lor nu are limita si atunci cand isi doresc ceva, absolut nimic nu ii poate opri. Asadar, despre persoanele cu semnul „M” in palma se spune ca au foarte mult noroc in cariera, au o judecata impecabila si se pricep foarte bine la oameni, depistand imediat minciunile si inselatoriile. Daca cineva incearca sa ii pacaleasca intr-un fel sau altul, vor da cu siguranta gres.

Cei cu litera “M” în palmă sunt lideri înnăscuţi şi sunt binecuvântaţi cu perspective excelente. Tu ai litera “M” în palmă?

Mai jos, poţi viziona un video care îţi dezvăluie secretele pe care le ţii ascunse în palmă.

Loading...