Caz halucinant la Maureni! O mama si-a ingropat fetita, iar cateva luni mai tarziu a primit un telefon misterios: “Ti-am inviat fetita”

Caz halucinant in comuna Maureni, din judetul Caras-Severin. O femeie sustine ca fiica pe care si-a ingropat-o, cu amaraciune in suflet, ar fi inviat, dupa ce niste oameni de stiinta ar fi facut cateva experimente fara acordul familiei.

Cazul a fost prezentat in emisiunea moderata de Mirela Vaida, iar telespectatorii au ramas fara cuvinte la cele auzite.

Loading...

Denisia, mama care isi cauta fiica pierduta, sustine ca a primit un telefon, la cateva luni dupa ce a ingropat-o pe micuta, in care o voce spunea ca i-a inviat fetita.
“In data de 15 februarie am mers cu ea, 15 ianuarie, am mers cu ea la spital. Imi vomita, avea diareee si febra. Ni s-a spus ca trebuie sa stam internate…

Noi nestiind, am stat internata cu ea, o saptamana. Si nu ne-a zis ca vezi ca, cu o zi inainte cu o zi am externat un copil cu rujeola… Si am ramas internata cu ea… (…).

A luat tifon din ala, a pus ser, aia mica nu statea, a inceput sa planga, chiar s-a jucat inainte de aia cu ea si cand a sters-o la ochi, apasand-o, ea avea rujeola, atunci aia mica automat a ramas cu capul pe spate, nu putea sa se miste intr-o parte… (…). Vino repede, ca ti-a murit fetita. Imi spune asistenta: Mama, roaga-te, ca ti-a murit fata”, sunt cuvintele socante ale femeii.

Apoi a fost sunata de un coleg de munca. Acesta i-a spus ca i-a inviat fata. „Mi-a trimis unul mesaj pe Facebook, venind de la munca pe la 12 noaptea, ca ce fac?! Cum ma mai simt… Si i-am zis, dar cine esti si ce vrei. Zice, sunt Alex. (…) M-a trimis sa merg la Maureni dupa nu stiu ce substante”, a marturisit femeia.
Cei doi savanti, Alex si Sebi, care sustin ca ar fi “teleportat”: trupul fetei din mormant si ar fi readus-o la viata.

Mai mult, rudele micutei Amelia au fost dusi, ulterior, sa intalneasca o fetita de aceeasi varsta cu micuta ei si care semana destul de mult.

Potrivit marturisirilor facute de Denisia, fetita s-a uitat la ea si ar fi recunoscut-o.

Loading...