Casa ei mirosea intotdeauna frumos si proaspat si nu stiam de ce. Iata secretul ei

Loading...

Cu totii ne dorim o casa curata in care sa miroase frumos.

Putem folosi odorizante de camera sau alte produse parfumate, dar acestea contin o multime de substante chimice daunatoare organismului, sau mergem pe calea naturala. Este alegerea noastra.

Dacă alegem calea mai sănătoasă, nu numai ca vom proteja plamanii familiei noastre,dar putem crea, de asemenea, produse noi. In acest articol va vom arata cum sa va preparati propriul dumneavoastra odorizant, acasa si fara costuri prea mari. Ingrediente putine, rezultate bune pentru sanatate.

Ingrediente:

Loading...

-10 picaturi de ulei esential ( ce aroma va place) sau granule pentru masina de spalat

-1 lingura de bicarbonat de sodiu

-1/2 L de apa( daca aveti apa distilata, folositi apa distilat)

-O sticla cu pulverizator curata

Mod de preparare:

Intr-un vas se adauga uleiul esential, bicarbonalul si apa. Se amesteca bine cu ajutorul unei furculite. Transferati amestecul in sticla cu pulverizator .

Inchideti sticla si agitati intotdeauna cad o folositi. Pulverizati in camera , pe perdele, canapele, oriunde doriti. Nu este toxic iar casa dumnevoastra va mirosi extraodinar.

Folositi uleiuri esentiale naturale, sunt cele mai sanatoase. Uleiurile esentiale sunt produse naturale, derivate din flori si plante, spre deosebire de uleiurile aromatizate care au in compozitie si ingrediente sintetice.

Cele mai multe uleiuri au un miros individual placut, insa poti sa dai frau liber imaginatiei si sa le combini pentru a gasi varianta care ti se potriveste cel mai bine.

Iata cateva exemple de uleiuri esentiale naturale benefice pentru organism:

LEVANTICA: este unul din uleiurile esentiale care echilibreaza, calmeaza, purifica.

PORTOCALA: este stiut ca acest ulei face parte dintre uleiurile care au capacitatea de a reimprospata. Uleiul de portocala stimuleaza si inveseleste avand efect imediat asupra psihicului.

TRANDAFIR: acesta este unul din cele mai folosite uleiuri esentiale. Are capacitatea de a relaxa. In plus calmeaza, are efecte benefice pentru stres, dureri de cap, circulatie sau digestie.

SALVIE: reimprospateaza, revigoreaza, relaxeaza; miros placut, folosit ca antiseptic

Loading...