Bulgarasi crocanti de conopida

Bulgarasi crocanti de conopida

Bulgarasi crocanti de conopida – sunt un aperitiv potrivit oricarei ocazii. Secretul lor consta in sosul de care sunt insotiti. Este un sos cremos, usor dulce si picant. Este usor de pregatit. Merge de fapt cu mai tot ce va trece prin minte. Cartofi prajiti? Sigur. Bucatele de pui crocante? DA! Aripioare? Fara discutii. Se poate pune si peste pastai, broccoli, peste orice. Bulgarasii sunt deliciosi si fara sos, de fapt reteta initiala nu prevedea niciun sos insa decat clasicul ketchup, mai bine folositi ceva facut in casa, asezonat pe gustul fiecaruia.

 

Bulgarasi crocanti de conopida

Bulgarasi crocanti de conopida – un aperitiv potrivit oricarei ocazii. Secretul lor consta in sosul de care sunt insotiti. Este un sos cremos, usor dulce si picant. Este usor de pregatit. Merge de fapt cu mai tot ce va trece prin minte. Cartofi prajiti? Sigur. Bucatele de pui crocante? DA! Aripioare? Fara discutii. Se poate pune si peste pastai, broccoli, peste orice. Bulgarasii sunt deliciosi si fara sos, de fapt reteta initiala nu prevedea niciun sos insa decat clasicul ketchup, mai bine folositi ceva facut in casa, asezonat pe gustul fiecaruia.

Loading...

Cand pregatiti bulgarasi crocanti de conopida, va puteti juca cu gramajele dupa pofta. Nimic nu este batut in cuie. Puteti incerca chiar alta formula de sos, totul depinde de gust. Sriracha a fost pe gustul nostru insa in comert sunt o varietate larga de sosuri din care puteti alege. Noi am folosit maioneza slaba in grasimi dar daca va place o altfel de maioneza, nu este nicio problema.

Ingrediente bulgarasi crocanti de conopida

  • 1/2 conopida, ale carei buchete le desfaci
  • 2 cani de pesmet
  • 2 oua mari, batute
  • 1 lingura de patrunjel tocat

Ingrediente sos bulgarasi crocanti de conopida

  • 2 linguri sos de chilli (aici aveti grija sa nu fie sos cu seminte de chilli)
  • 2 lingurite sos iute (recomandam sriracha)
  • 1/4 cani maioneza
  • 1 lingura de miere

Instructiuni pregatire bulgarasi crocanti de conopida

Incalziti cuptorul la 200 grade. Dati conopida prin ou. Apoi o dati prin pesmet pana este acoperita complet. Se repeta pentru fiecare buchetel. Se aseaza intr-o tava in care ati asternut hartie de copt. Se coc timp de 20 de minute sau pana cand devin galben-maronii.

In timp ce avem acesti bulgarasi crocanti de conopida la cuptor, pregatim sosul. Puneti toate ingredientele intr-un castron. Amestecati pana devine totul uniform. Turnati sosul peste bulgarasi. Garnisiti cu patrunjel.

Loading...