Barbatul din Romania care are 2 sotii. Socul e ca cele doua sunt sotii sunt SURORI si au 14 copii. Tot el ne explica cum fac amor in dormitor

Romanul George Chirila este invitat de doua zile in platoul lui Maruta, unde isi spue povestea propriei vieti. Barbatul traieste cu doua femei, surori, cu care are 14 copii. Toti trei au fost invitati la televizor unde au oferit detalii incredibile despre relatia in trei.

George Chirila s-a indragostit de o femeie, a facut copii cu ea, apoi s-a indragostit de sora ei si si-a anuntat prima iubita, cu care se considera casatorit in fata Cerului, ca o doreste si pe cea de-a doua in viata lui. Cum toti trei au fost de acord, acestia au decis sa convietuiasca impreuna, lucru care a revoltat pe toata lumea.

„Nu m-am gandit ca e un pacat. Mie mi-a placut felului de a fi. Ceea ce avea el, nu aveau alti barbati. Noi doi nu am trait impreuna, intai s-a comunicat si abia apoi a avut loc apropierea intima”, a dezvaluit Mariana, sora mai mare a Nicoletei si cea care a intervenit in relatia surorii sale.

Loading...

„Mariana a stat doi ani la noi. Din priviri am cunoscut iubirea. Eu o iubeam pe Nicoleta cand am inceput sa ma indragostesc de Mariana”, a declarat George Chirila

Nicoleta a punctat: „Mi-ar fi fost mult mai greu daca avea pe altcineva, decat pe sora mea. Eu i-am iubit pe amandoi si am reusit sa trec si peste asta.

Cum fac dragoste?

Cat despre modul in care se imparte intre cele doua femei, George Chirila a povestit. „Eu sunt pudic. Nu exista o regula. Eu am cautat sa fiu drept in toate privintele, inclusiv in astea intime. Exista un echilibru, o armonie. Nu s-a intamplat niciodata sa fim toti in acelasi loc. Nu e pentru mine asa ceva. Latura intima are o mica insemnatate pentru mine pentru placere. La mine este pentru procreere”.

Loading...