Baietii au fost luati de la scoala sa ii care sicriul batranului singur pe lume catre mormant, apoi cineva vine la ei, le spune doar 5 cuvinte care dau tuturor fiori, de atunci niciunul nu a mai fost la fel. Ce s-a intamplat

Sase baieti dintr-o scoala din Boston, SUA, au primit in urma cu cativa ani o lectie pe care nu o vor uita niciodata, dar in afara salii de curs.

A fost initiativa lui Mike Pojman, asistentul directorului, de a lansa un program nu doar pentru a-i invata pe elevi o lectie valoroasa, dar si pentru a da ceva inapoi societatii. Baietii s-au oferit ca voluntari pentru a cara sicriul unui batran care murise si nu mai avea in viata niciun membru al familiei si nu avea casa, locuia intr-un adapost.

Dar dupa ce i-au carat sicriul, au recitat mai multe poezii, in onoarea omului, se imbracasera elegant si pareau afectati.

Loading...

Unul dintre baieti a spus: ,,Doamne, isi multumim pentru ca ne-ai deschis inimile si mintile catre aceasta munca fizica de compasiune. Suntem aici pentru a fi martorii vietii si mortii lui Nicholas Miller. A murit singur, nu a avut familie care sa-i fie alaturi. Astazi noi suntem familia lui. Noi suntem baietii lui. Suntem onorati sa stam impreuna inaintea lui, pentru a-i sarbatori viata, si sa ni-l amintim dupa moarte, in timp ce ne dorim ca sufletul lui sa primeasca odihna vesnica”.

Dupa aceasta experienta, tinerii au primit cu siguranta o lectie valoroasa despre viata si moarte si au fost foarte fericiti fiindca scoala i-a trimis pentru a face asta. La final, unul dintre baieti a marturisit: ,,Cand faci asa ceva, iesi din balonul tau de sapun si vezi ce este cu adevarat important in viata”.

cultural.bzi.ro

Loading...