Alertă meteo: Vin ninsorile?!

Loading...

Conform ultimelor informații de la AccuWeather, prognoza meteo se modifică și se anunță posibilitatea de ninsori în zilele următoare. Chiar dacă până pe 12 februarie 2024, inclusiv, se așteaptă temperaturi de până la 20 de grade sau aproape de aceasta, vremea va suferi o răcire începând cu data de 13 februarie 2024.

Initial, meteorologii de la AccuWeather anticipau revenirea zăpezii în România pe 19 februarie 2024, odată cu scăderea temperaturilor până la minus 5 grade Celsius. Totuși, prognoza s-a modificat și ninsorile ar putea să apară mai devreme, chiar pe 16 februarie 2024! Potrivit meteorologilor, în această zi temperatura minimă va fi de 2 grade Celsius, iar cea maximă va atinge 8 grade Celsius, existând posibilitatea de precipitații sub formă de fulgi de zăpadă. În plus, ploile sunt prevăzute să apară cu o zi înainte.

Administrația Națională de Meteorologie avertizează că în intervalul 19 – 26 februarie 2024 este posibil ca precipitațiile să fie mai intense în România, în special în zonele vestice și nord-vestice.

Loading...