Această femeie locuiește în casă cu 1000 de pisici! Cum arată locuința sa, oamenii au rămas muți de uimire când au intrat

Loading...

Dragostea pentru animale îi poate duce pe unii să facă lucruri de-a drepturi uimitoare. Atunci când a văzut mai multe pisicuțe cu probleme se sănătate, o femeie a decis că trebuie să facă ceva, iar viața sa i s-a transformat din acel moment.

Lynea Lattanazio în vârstă de 67 de ani este originară din California, Statele Unite ale Americii. Din anul 2004, aceasta are o pasiune mai puțin obișnuită. Ea se ocupă cu creșterea a nu mai puțin de 1000 de pisici.

Pentru că iubește aceste animale atât de mult, femeia și-a deschis în propria casă un adăpost pentru pisici. Toate cele cinci dormitoare ale casei sale au fost amenajate pentru ca felinele să se simtă confortabil.

Atunci când pisicile au început să se înmulțească din ce în ce mai mult, aceasta Lynea și-a dat seama că nu mai are cum să le asigure tot confortul de care ele aveau nevoie. Așa că aceasta s-a hotărât să se mute. A cumpărat un teren de aproape 5 hectare (48000 de metri pătrați), iar spațiul nou creat l-a denumit „Cat House on the Kings”.

Loading...

Și pentru că nu se putea descurca singură să aibă grijă de pisicile care erau din ce în ce mai multe, aceasta a cerut ajutorul oamenilor sufletiști. În jur de 50 de voluntari vin de la patru dimineața la adăpostul lui Lynea, unde se ocupă de cele 800 de pisici adulte și de cei aproape 300 de pisoi.

Din păcate, unele feline sunt extrem de bătrâne și au probleme de sănătate, așa că 7 medici veterinari le ajută să se facă bine și să le sterilizeze pe pisicile care vin la adăpost. Pentru că pisicile nu sunt ale femeii, așa cum mulți ar putea crede, multe dintre ele au fost salvate de pe stradă sau abandonate de către foștii proprietari. Lynea îi sfătuiește pe toți cei care își doresc o pisicuță să viziteze adăpostul său și să plece cu un animăluț de acolo.

Pentru ca pisicile să se poată plimba în voie pe proprietare, un gard special a fost construit, iar ele sunt în siguranță.

„Îmi plac pisicile pentru că sunt independente, sunt frumoase sunt graţioase. Îmi place foarte mult să le privesc, chiar dacă uneori fac mizerie şi au nevoie de multă atenţie. Costul acestei pasiuni nu este deloc de neglijat şi însumează aproximativ 1,6 milioane de dolari anual”, a spus Lynea.

Visul cel mai mare al femeii este ca fiecare pisicuță din adăpost să își găsească un adăpost și să fie ajutată.

Loading...