6 semne care ar putea indica faptul ca ficatul dumneavoastra este lent si ca este posibil ca toxinele sa fie stocate in tesutul adipos

Ficatul este un organ vital, deoarece îndeplinește mai mult de 400 de funcții, inclusiv cea de a filtra deșeurile și toxinele din organismul nostru. Sarcina principală a ficatului este transformarea toxinelor în deșeu în condiții de siguranță care urmează să fie eliminat din organism după aceea.

Acesta este responsabil pentru o parte substanțială a sănătății în ansamblu. Cu toate acestea, în cazul în care consumati o dieta sanatoasa bogata in substante nutritive importante, ficatul va îndeplini în mod optim funcțiile sale, și nu va fi suprasolicitat, dar în cazul în care alimentele pe care le consumati nu sunt sanatoase, ea poate deveni lent, ca urmare a toxinelor acumulate.

Ficatul poate elimina aceste toxine în două faze. Prima constă în folosirea enzimelor pentru a transforma toxinele liposolubile în compuși mai puțin nocivi, care pot fi în continuare detoxifiati în a doua fază.

Loading...

A doua etapă cuprinde asocierea toxinelor cu alte molecule care cresc solubilitatea lor în apă, pentru a fi eliminate în condiții de siguranță din organism.

Chiar daca mananci o dieta sanatoasa si stilul de viata, trebuie să utilizezi produse de ingrijire fara sa fie toxice. Și anume, există, de asemenea, toxine în mediul nostru, în apă, aer, sol, materiale plastice, fabrici și altele asemenea.

Așa cum am menționat anterior, atunci când ficatul a devenit lent, toxinele se confruntă cu o dificultate de a părăsi corpul, iar din moment ce acestea sunt lipid- solubile, ele se acumulează în tesutul adipos. Acest lucru poate duce la un exces de greutate.

Prin urmare, este esențial să se stimuleze funcția ficatului, urmând o abordare holistică. Prin urmare, trebuie să știți simptomele care indică faptul că ficatul a devenit lent și are nevoie de detoxifiere:

emoțiile; pesimiști

dezechilibre hormonale;

Letargia / senzație de scurgere / de ceață creier;

Migrenele / dureri de cap in spatele ochilor / dureri de cap plictisitoare cu degrevați de repaus;

dureri musculare cronice sau dureri articulare;

transpirație excesivă;

Creșterea în greutate, fără nici un motiv evident;

Oboseala cronica;

Dureri abdominale, constipație, gaze de, diaree, balonare;

Problemele de digestie a grăsimilor;

respirația urât mirositoare cronică;

sensibilități chimice;

Vezică biliară eliminată;

alergii;

Depresie și anxietate;

Acnee sau tulburări.

În acest caz, aveți nevoie sa ajutati organismul dumneavoastră sa rezolve problema și sa stimuleze ficatul sa faca în mod corespunzător funcției sale și sa elimine toxinele periculoase, după cum urmează:

consuma un regim alimentar echilibrat;

Evita uleiurile inflamatorii;

Evitati zaharul rafinat;

Reducerea consumului de fructoză (20-25 g pe zi.);

Elimina produsele modificate genetic și cumpără doar alimente ecologice;

Utilizeaza surse de alimentare de sulf;

Mananca surse de origine animală pe bază și pe bază de plante de aminoacizi;

Reducerea sau eliminarea alcoolului;

Creșterea consumului de legume cu frunze verzi;

Creșterea consumului de grăsimi sănătoase;

Consuma suficiente fibre;

Bea cantități suficiente de wate pur

În plus, următoarele trei produse naturale sunt cele mai bune si le puteți utiliza pentru a restabili funcția corespunzătoare a ficatului:

1.Turmeric – ingredientul sau activ, curcumina, este un puternic anti-inflamator. Ea are proprietati benefice numeroase de sanatate, cum ar fisa ajute enzimele responsabile pentru eliminarea agentilor cancerigeni dietetici.

Din cauza antioxidantiilor sai și abilitățile anti-inflamatorii, protejează suplimentar ficatul împotriva deteriorării, și regenerează celulele afectate. Rețineți că, în scopul de a stimula absorbția acestuia, trebuie să-l combinati cu piper negru.

2. Lapte ciulin – Componenta activă a armurariu este un puternic antioxidant, proprietati anti-inflamatorii, anti-virale si anti-fibrotice, deci previne deteriorarea ficatului cauzată de toxine, virusuri, droguri și alcool.

3. Globul de anghinare – Deoarece este bogata in fibre, ea protejează și îmbunătățește activitatea ficatului și stimulează producția de bilă. Aceasta ajută la eliminarea bilei si scade colesterolul LDL.

Loading...