5 zodii care sunt puternice ca un diamant

Loading...

Astrologia ne spune că, din punctul de vedere al semnelor zodiacale și a elementelor naturale de care aparținem, există anumite calități comune care definesc personalitatea și multe dintre acestea sunt regăsite în temperamentul cu intensite mai mare sau mai mică a fiecărei persoane în parte.

Adevărul este că, fiecare dintre ele, luate separat, fără a lua în calcul zodia, are un anumit caracter. Dar, astrologia ne învață că există anumite semne zodiacale care au un caracter și o persoanalitate mult mai puternică decât a celorlalți.

Poate că ai observat și tu în cercul de apropiați că unele persoane sunt mai puternice decât altele. Acești oameni, fie că sunt colegii tăi, membri ai familiei, prieteni sau simple cunoștințe, sunt fără frică, ambițioși, dominanți, iar unii dintre ei sunt lideri înnăscuți. În mod colectiv, acești oameni pot fi numiți puternici.

Există șanse mari ca descrierile de mai jos să îți amintească de o persoană pe care o cunoști, sau, de ce nu, te pot caracteriza pe tine! Iată care sunt cele mai puternice semne ale zodiacului:

Loading...

Cele mai puternice zodii: Berbec

Nativii Berbeci au un entuziasm egalat doar de energia lor. Au curajul de a se aventura acolo unde alţii nu s-ar încumeta, iar în politică se simt ca peştele în apă.

Berbecul este recunoscut ca fiind extrem de direct atunci când are ceva de spus, indiferent de cât de deranjant ar fi ceea ce gândeşte. Nu cunosc teama atunci când îşi pun ceva în cap, trăind pentru a da piept cu provocările. Nici nu-i de mirare că Berbecul face parte din cele mai puternice zodii.

Cele mai puternice zodii:Rac

– nativii în Rac sunt cunoscuți, de obicei, ca cei sensibili și emoționali, dar asta nu înseamnă că ar trebui considerați slabi de înger și vulnerabili. Nativii sunt, de asemenea, puternici și persistenți. Sunt siguri pe ei, așadar, sunt ambițioși atât în viața profesională cât și în cea personală.

În ceea ce privește relațiile de cuplu, au foarte mari pretenții de la ei înșiși și sunt atât de sinceri încât își pot răni partenerul.

Cele mai puternice zodii: Leu

Nativii din zodia Leului ar putea sta pe acelaşi nivelul cu cei din zodia Scorpionului, spre diferenţă de celelalte trei zodii considerate puternice: Capricorn, Berbec şi Săgetător.

Maiestuos, plin de energie, Leul atrage masele cu un magnet. Ca şi Scorpionul, Leul este un lider înnăscut şi, de regulă, reuşesc să aibă succes în ceea ce-şi propun, în special în zona politică sau la nivel de conducere în corporaţii.

Carismatici şi foarte încrezători, activi din cale afară, cu o atitudine generoasă, au darul de a-şi atrage simpatia şi de a cuceri foarte uşor oamenii. Faptul că se foloseşte cu eficienţă de această trăsătură califică Leul în rândul celor mai puternice zodii.

Cele mai puternice zodii: Scorpion

Dispute referitoare la cel mai puternic semn zodiacal există între astrologi dintotdeauna, însă Scorpionul se pare că iese câştigător la puncte, conform astrology.ygoy.com.

Misterioşi, fermecători şi inteligenţi, nativii din Scorpion sunt lideri înnăscuţi, dăruiţi să-şi ducă la îndeplinire menirea cu orice preţ, acel tip de oameni despre care se spune că nu este bine să te pui.

Energia lor fabuloasă şi determinarea de care dau dovadă în atingerea scopurilor, dorinţa lor de a conduce îi face irezistibili în faţa multora.

Scorpionii, care au ca simbol pasărea Phoenix, stau extraordinar de bine şi la capitolul intuiţie, ceea ce îi ajută enorm în atingerea obiectivelor. Nu-i vezi că-şi ies prea des din fire, dar întotdeauna să te aştepţi la răzbunare. În ciuda acestei trăsături negative, Scorpionul face parte din cele mai puternice zodii.

Cele mai puternice zodii: Săgetător

Nu în ultimul rând, nativii din Săgetător sunt independenţi, curajoşi şi au darul de a privi aproape mereu partea plină a paharului în viaţă.

Generoşi, sunt în stare să-şi dea cămaşa de pe ei pentru a ajuta un seamăn aflat la ananghie, iar sinceritatea lor îi face demni de admiraţie. Este posesorul unei mari puteri intelectuale şi are o extraordinară dorinţă de deschidere către lume şi mondenitate.

Este atras de valorile înalte, profund morale şi este convins că oamenii îşi pot depăşi condiţia prin educaţie.

Convingerile sale puternice şi vasta capacitate de a citi dincolo de rânduri au reuşit să includă Săgetătorul în rândul celor mai puternice zodii.

Loading...